Napi friss

Végtelen élmény egyetlen kártyában (X)

Már most a karácsonyi ajándékokon görcsölsz? Idén vedd könnyedén! Gondolkodj valami egészen másban… A szabadulószoba izgalmas élményt nyújt, mely tökéletes választás karácsonyi ajándéknak (is). Tele van rejtvényekkel, titkokkal és kihívásokkal: az ilyen típusú élmények szórakoztatóak, összekovácsolnak és felejthetetlen élményeket nyújtanak.

Egy szabadulószoba teljesítése csapatmunkát igényel, a résztvevőknek együtt kell dolgozniuk a feladatok megoldása érdekében. A feladatok változatosak és kreatívak, így mindenki megtalálhatja a saját erősségeit, és hozzájárulhat a csapat sikeréhez. De nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is: a játék során fejlődik a problémamegoldó képesség, a kommunikáció és a csapatmunka, miközben izgalmas kihívásokkal találják szembe magukat a játékosok. Nem csak az adott pillanatban okoz örömöt, hanem emlékezetes élményt kínál a család, barátok vagy kollégák számára. Egy ilyen ajándék nemcsak egy egyszerű tárgy, hanem egy közös élmény, mely örök emlékként megmarad.

Nem voltál még szabadulószobában? Bizonytalan vagy, hova érdemes menni? „Mindenki nem tévedhet” alapon válaszd Budapest legnépszerűbb szabadulószobáját: nemcsak a legszebb szobákat találod itt, de még a belvárosban is van. 17 pályával vár a MystIQueRoom, immáron több mint 10 éves tapasztalattal. Kezdőknek és pro versenyzőknek is van szobájuk, és segítenek is kiválasztani a Hozzád illőt rövid tesztjük segítségével.

Milyen egy jó szabadulószoba? Röviden: izgalmas, igényes és nem a bezártság érzésére épít. Nem az a lényeg, hogy „bezárnak” (amúgy sehol sem zárnak be, ez csak egy rossz kifejezés), hanem az, hogy olyan szuper díszletek között játszhatsz, amelyek elfeledtetik veled a hétköznapok monotonitását, és egy új világban találod magad. Mondjuk, egy középkori Katedrálisban. Vagy épp egy varázskastélyban. Esetleg a mesterséges intelligencia high-tech laborjában

Az időpontegyeztetés miatt sem kell aggódnod: a MystIQueRoom minden nap nyitva van 9:00-21:00 között, és az ünnepek alatt sem pihennek. Ünnepnapokon, tanítási szünetekben mindig végig nyitva tartanak.

Ha nem vagy benne biztos, hogy az ajándékozott milyen pályát választana: semmi gond. Lehetőség van bőven, az ajándékkártyájuk pedig bármely pályájukra beváltható 1 éven belül. Szóval ez mind nem a te gondod, sőt abban is biztos lehetsz, hogy megtalálja a megfelelőt. Ja! És a kártyát az online vásárlás után azonnal megkapod! Otthonról, sorban állás nélkül megvan minden! Az ajándékkártyáról bővebben ezen a linken olvashatsz.

Nézd meg legújabb pályáikat itt!

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!