Napi friss

Gubás Gabinak a nulláról kellett újrakezdenie: „A kudarc egy jelzőtábla”

Egyre többen gondolják úgy, hogy ha elveszítjük a szerettünket, ő valamilyen formában visszatér közénk, vagy legalábbis segít nekünk. Ezt vallja a színésznő is.

A színésznő hisz abban, hogy a sorsát magasabb erők irányítják. Sőt férjével, Attilával­ sem a véletlen hozta össze. ­„Attila az elveszett másik felem. Mielőtt megismerkedtünk, már régóta szerettem volna, ha megjelenne az életemben az igazi társ. Hiszek benne, hogy feladattal születünk le a földre, amit be kell teljesítenünk. Erre vannak emlékeztető pillanatok. Ha letérek az élet által megírt útról, figyelmeztetést kapok. Nálam is így történt egykor: egy párkapcsolat véget ért, és a munkám terén is bezárult egy ajtó. Minden kártyavárként dőlt össze, azt tapasztaltam, hogy amit eddig felépítettem, a nulláról kell kezdenem, de kiderült, hogy nem jó talajra építettem. Kudarcnak éltem meg, de rájöttem, hogy jelzőtábla volt, hogy másfelé van az utam. Szintén jel volt, hogy baleset ért, a színpadon a hátamra estem, amit műteni akartak, de én ellenkeztem, és alternatív gyógyászattal szerettem volna felépülni. Ekkor találkoztam ­Attilával, a férjemmel, aki természetgyógyász – mesélte a színésznő az Utazás a lelked körül című műsorában. – A férjem segítségével magasabb szintre lépett a lelkem. Sok mindent tőle tanultam, amit én ösztönösen éreztem, de ő nyitotta fel a szemem. Ma már tudom: azzal a céllal születünk meg, hogy fejlődjünk. Hiszek abban, hogy nem csak egy életünk van, és amikor az egyiknek vége, következik egy újabb szint, amikor másik testben, másik sorssal, új feladattal jövünk vissza. Olyankor már segítőként támogatjuk azokat, akik szintén keresgélnek, vagy pedig a már megszerzett tudással folytatják az útjukat.”

Megjelent a Story Horoszkóp!

Nemcsak a cikk folytatására kíváncsi, hanem arra is, milyen év vár ránk? Keresse az újságárusoknál az ezotéria-különszámunkat!

Kiemelt kép: Story-Best Magán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!