Napi friss

Horváth Éva megmutatta, milyen luxuskörülmények között élnek Balin

Négyfős személyzet gondoskodik a kényelmükről

Horváth Éváéknak lejárt Balin az albérletük, terveik szerint a decembert már Magyarországon töltik. Ám mielőtt repülőre ülnek, pár napot még Seminyakon töltenek. A pazar körülmények teljesen magával ragadták a kétgyermekes családanyát, aki 24 óráig elérhető Instagram-történeteiben megmutatta, jelenleg milyen luxuskörülmények között élnek. „Ez a ház valami csoda. Régebben az volt jellemző Balira, hogy mindenki nagy telkeken építkezett, mindenhol minőségi alapanyagokat tettek be. Ez azóta megváltozott: négyszáz négyzetméteren felhúznak hat kicsi villát, amiből lesz húsz négyzetméter. De ez a ház tényleg valami csoda! Megmutatom a belsejét is, látni fogjátok, hogy minden nagyon minőségi, a parketta csodálatos – mondta Éva.

Az alsó szinten található a nappali, a konyha, a hatalmas étkező és a négyfős személyzet lakrésze is. Az emeleten pedig a hálók.

És miközben Éva jó idegenvezetőként végigkamerázta a házat a követői kedvéért, megmutatta kisebbik fiát, akivel épp a bébiszitter játszik, és azt is, hogy a főzőtanfolyamról épp csak hazaérő nagyobbik vacsorára Mac&Cheese-t készített a családnak.

Kiemelt fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!