Napi friss

Szalay Bence – Túlságosan szereti a nőket, így nem lett pap belőle

A fiatal színész hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él kedvesével.

Üde színfoltként tűnt fel Az árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban Szalay Bence. A sármos színész kezdetben az ártatlanok táborát erősítette, majd a furfangos észjárásának köszönhetően gyorsan az árulók között találta magát. A műsor rajongóinak nagy bánatára Bencének távoznia kellett a műsorból, a közösségi oldalakat pedig elözönlötték a kommentek és bejegyzések, amikben azt írják, mennyire fog hiányozni a játékból. Mi most összeszedtünk öt érdekességet róla, íme!

Papnak készült

Mélyen vallásos családból származik, hatéves korában elváltak a szülei. Egy iskolai kirándulás alkalmával ellátogattak egy vatikáni papneveldébe, ami olyan nagy hatással volt rá, hogy elhatározta, hogy papnak áll. Olyannyira komolyan gondolta, hogy pár hónappal később már egy olaszországi intézményben tanult, ám idővel rá kellett jönnie, hogy bizony a lányokról nem tud lemondani. „A papneveldében a mindennapi gyónáskor a helyi papnak feltűnt, hogy túl sokat foglalkozom a lányokkal, és finoman rákérdezett, vajon bírnám-e a papi nőtlenséget, mert ő úgy látja, nem. Igaza volt. Fel is hagytam ezzel a hivatással, hazajöttem” – nyilatkozta korábban a Best magazinnak.

Vallásos családból származik (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Első képernyős munka

Hazánk egyik legnépszerűbb sorozatában, a Barátok köztben is feltűnt 2012-ben, ahol Bálint Gáspárt, a kőművest alakította. „Szép emlék marad. Iszonyat pimasz voltam akkoriban, azóta benőtt a fejem lágya” – fogalmazott Instagram-oldalán annak apropóján, hogy véget ért a napi sorozat.

Online szúrta ki szerelmét

A Nyerő Páros negyedik évadában tűnt fel kedvesével, Czanka Mercédesszel, akivel évek óta alkotnak egy párt. A színész az Instagramon szúrta ki magának a csinos lányt, majd egy barátja segítségével összehoztak egy találkozót a Sziget Fesztiválon.

Régóta egy pár alkotnak (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Kishitű volt magával

Ő alakította Ambrus Attila karakterét A Viszkis című életrajzi filmben. A színész, amikor felkeresték, hogy menjen el egy castingra, szinte elképzelhetetlennek tartotta, hogy övé lesz a főszerep. „Azt gondoltam, hogy úgysem fogom megkapni, teljesen nyilvánvalóan. Egy ekkora volumenű film, mint a Viszkis élete, és a rendező, Antal Nimród, aki tizenhárom év után Magyarországon akar forgatni egy filmet, hát kizárt dolog, hogy engem válasszon. Nekem már a felkérés is nagyon nagy elismerés volt” – emlékezett vissza a Mozi Star egy korábbi interjújában. Bár szinte biztos volt benne, hogy a válogatónál tovább nem fog jutni, a film rendezője csapkodni kezdte az asztalt, miután meglátta, mi rejlik Bencében, így nem volt kérdés, hogy alkalmas a feladatra.

A Viszkis című film bemutatóján Ambrus Attilával (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Érdekes fóbia

Az is a Nyerő Páros időszakából derült ki, hogy Bence iszonyúan fél belemenni a tengerbe az ott található élőlények miatt.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!