Napi friss

Rácz Jenő: „Borzasztó volt így látni a barátomat”

A sztárséf brutálisan ütötte ki Kabát Petit a legutóbbi Sztárboxban, most elárulta, hogy milyen érzések kavarognak benne, és az őt ért vádakra is reagált.

A Sztáboxban megtörtént minden idők legbrutálisabb kiütése, Rácz Jenő olyan erővel találta el Kabát Petit, hogy az percekig feküdt a földön. A korábban üvöltő tömeg néma csöndben figyelte az eseményeket és izgult az exfocistáért, aki szerencsére kis idővel később magához tért. A sztárséf a gratulációk mellett számtalan bántást kapott, leginkább amiatt, hogy nem rögtön szaladt oda barátjához, miután megtörtént a baj. Most reagált a vádakra. „A vezetőbíró bejött hozzánk a meccs előtt, és tudatta velünk a szabályokat. Az egyik szabály az, hogy ha leütés van, akkor minden esetben meg kell hátrálnunk, és az ellenkező sarokba kell, hogy átálljunk. Várni kell, hogy jelt adnak, hogy folytatódhat-e a mérkőzés vagy beszüntetik. Ilyenkor nem is lehet odamenni a másikhoz, hogy nehogy kárt okozzak, mert itt nem én vagyok a lényeg, hanem a földön fekvő ember. Ha én odamegyek egyből, lehet, hogy csak ártok, és feltartom az orvosokat” – magyarázta a miérteket egy közel tízperces TikTok-videóban a sztárséf, és azt is elárulta, milyen érzések kavarogtak benne a kiütést követően.

Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

„Borzasztó volt így látni a barátomat. Én nem így képzeltem el ezt a küzdelmet. Azt gondoltam, ha nyerek, az egy jó érzés lesz. Ebben a formában nem esett kifejezetten jól ez a győzelem, nagyon megérintett Petinek a földön fekvése, igencsak kicsinált – mondta megtörten a séf, aki reméli, hogy idővel sikerül megbeszélniük a történteket. – Nagyon szeretem Petit, bánt az, hogy az elmúlt hat hónap gyümölcsét nem tudom élvezni. Aggódom érte, tegnap este írtam neki, hogy remélem, jól van.”

@chefjenoracz

♬ original sound – Ràcz Jenő séf

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!