Napi friss

Michael Jackson a túlvilágról járt sztepptáncot a nővérének

La Toya Jackson egyáltalán nem ijedt meg ettől. Több sztárhoz hasonlóan ő is természetfeletti jelenségekről számolt be.

Michael Jackson testvére állítja, a néhai sztár visszajár gyerekkori otthonukba. „Én is éreztem a jelenlétét, aztán a biztonsági őr azt mondta, hogy hangokat hallott az egyik szobából, mintha valaki sztepptáncolna. Megnéztük, nem volt ott senki, az őrnek pedig addig fogalma sem volt, hogy az Michael egykori szobája.”

Cher és Sonny a 70-es években otthonukban (Fotó: Profimedia)

Cher is biztos benne, hogy volt férje, Sonny Bono kísértetként máig itt van körülötte. „Szeretem a szellemeket, és tudom, hogy ő csinálja, amikor a fények maguktól kigyulladnak. Van egy gyönyörű csillárom, ami úgy gyulladt fel, hogy nem is volt áram alatt” – állította az énekesnő.

Emma Stone zsebpénzt kapott a nagypapájától – a túlvilágról (Fotó: Profimedia)

Emma Stone pedig aztmesélte el, hogy a halott nagypapája máig ad neki „zsebpénzt” a túlvilágról. „A semmiből egyszer csak ott teremnek dolgok, általában negyeddollárosokat hagy ott nekem. Onnan tudom, hogy ő az, mert van egy családi történet róla és ezekről a pénzérmékről, szóval biztos vagyok benne.”

A kiemelt képen Chuck Berry, La Toya Jackson és Michael Jackson 1971-ben az American Music Awards díjátadón (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!