Napi friss

József gazda és Böbe Írországba utaztak – Több okból is érdekesre sikerült a kiruccanás

Például édesítőszerrel dobták fel a száraz bort.

Mielőtt a Házasodna a gazda szereplői eldöntik, a civil életben is folytatják-e az ismerkedést választottjaikkal, mindenki lehetőséget kapott, hogy néhány napot külföldön töltsön. Míg Anna, Gergő és Kevin egy-egy napra dél-európai országba mentek párjaikkal, addig József gazda és Böbe északabbra, Írországba utaztak. Bár fürdőruhára nem volt szükségük, hiszen jóval hűvösebb arrafelé az időjárás, Böbe mégis magával vitte mutatós, nyári kalapját, hogy abban fedezze fel Dublin utcáit.

Laktató reggeli

Mielőtt azonban nyakukba vették a várost, jól bereggeliztek a svédasztalról, igyekeztek minél több mindent megkóstolni. A gazda jól megpakolta a tányérját angol reggelivel – paradicsomos babot, tojást, pirítóst halmozott rá –, míg egy másik tányért tojásrántottával, sült kolbásszal és szalonnával rakott meg. Böbe csupán egy sajtos szendvicset majszolt némi uborkával. József gazda ugyanakkor furcsállta, hogy valahogy paprika került az asszony kávéjába…

Túl kevés látnivaló

A reggeli után buszra pattantak, hogy felfedezzék Dublint. Az út közben angol nyelvű érdekességek hangzottak el, ami Böbének annyira nem tetszett. „Most igényeljük, hogy magyarul is mondják el nekünk, amit elmondott angolul, merthogy mi ezt nem értettük” – jegyezte meg az asszony, akinek az sem tetszett, hogy mindenhol csak házak vannak, és nincs túl sok látnivaló, ahogy az sem jött be neki, hogy kétszer is átültek József kedvéért.

József meglepetés borral készült (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Keserédes borozgatás

Délután a tengerpartra látogattak el, és bár fürdeni nem tudtak, hiszen ott már hideg a víz, a táj szépsége lenyűgözte őket. József gazdát biztosan, hiszen telefonjával megörökítette a tengert, Böbe viszont nem értette, minek annyi képet készíteni. „Mit fotózol? Azokat a halott algákat?” József gazda kedvét nem szegte Böbe nyűgös viselkedése, egy kis meglepetéssel is készült, hogy lenyűgözze jelöltjét. A kikötőben nézték végig, ahogy a Nap a horizont alá bukik, erre az alkalomra pedig a gazda titokban egy üveg borral készült. Csakhogy rosszul választott, ugyanis véletlenül száraz bort vett, amit Böbe nem szeret. Az asszony azonban résen volt, a reggelinél felszolgált édesítőszerrel feldobta a nedűt, ezzel pedig sikerült elnyernie József gazda elismerését, aki megjegyezte, választottja milyen jól felkészült a váratlan szituációkra.

„Hungary, magyar, nyelv, nyet”

A páros fagyizni is elment, de József gazda előre szólt Böbének, nem tud angolul, ezért mutogatni fog, egyben megkérte, ne nézze hülyének, csupán próbálja magát megértetni. „Hungary, magyar, nyelv, nyet – sorolta József gazda a fagyiárusnak, majd magyarul, mutogatva folytatta: – Olyan fagylaltot szeretnénk, én is, ő is, tehát kettő. Euró? Egy. Ott három kar. Három. És kérünk. Böbe. Jóska” – próbálta megértetni magát a gazda, mire az árus csak annyit kérdezett: „Icecream?” Böbe bólintott: „Yes”, végül két óriási fagylalttal távoztak. Igaz, József nehezményezte, hogy nem magyarázták el nekik, milyen ízek közül választhatnak.

A nyelvi akadályok ellenére két fagylalttal távoztak (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!