Napi friss

A Survivor játékosa kis híján végzetes balesetet szenvedett

A képernyőn keresztül is átjön Martin Anett irigylésre méltó ereje, energiája, életszeretete, és ez nem csak most, a műsorban volt segítség számára.

Ha az ember egészségesen él, ha a világban a jót és a szépet látja, akkor boldogabb, testileg és lelkileg egyaránt fittebb. Ha pedig még segítségére is lehet az embereknek, az rátesz egy lapáttal – vallja a valóságshow 25 éves játékosa. „Nincs semmim, se lakásom, se autóm, de úgy érzem, hogy boldogabb vagyok mindenkinél – kezdi jókedvűen Anett, aki civilben személyi edzőként és gyógytornászként dolgozik. – Egész életemben az tett boldoggá, ha segíthettem az embereknek, talán emiatt választottam ezeket a szakmákat.” Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, arra jöjjön egy példa: amikor Anett egyetemre járt, nappal tanult, éjszaka pedig intenzív osztályon dolgozott covidos betegek között. Alvásra csak hónapokon át három-négy órája jutott.

Leányálom

Kislány korában eltervezte, hogy fiatal anyuka lesz. „24-25 éves koromra terveztem, hát ez nem jött össze. Sebaj, tudom, hogy egyszer vidéken fogok élni, ahol körbevesznek, akiket szeretek, létrehozok egy vállalkozást, amiben a gyógytornászként és személyi edzőként megszerzett tudásomat ötvözhetem. Eddig még minden álmomat megvalósítottam, tudom, hogy ezt is meg fogom.”

Tudja, szüksége van az erejére, ezért sokat edz (Fotó: Archív)

Aztán egy autóbaleset után már önmagán kellett segítenie. „Eltört a combcsontom, a medencém három részbe, keresztcsontom darabokban, sorozat-bordatörésem lett, alig maradt ép részem… A lépemet ki kellett venni, a beleimet meg a májamat összevarrni. Meg a fejemet varrták még össze. Két hétig voltam kómában, lélegeztetőgépen. Azt mondták, hogy két hétig bírjam ki kómában, mert ha azt túlélem, akkor valószínűleg túlélem az egészet – sorolja Anett, aki szep­temberben hagyta el a kórházat, november elején eldobta a mankóit, decemberben pedig már sportolt. – Irreálisan gyorsan gyógyultam, mert hittem magamban, abban, hogy bármire képes vagyok. Sikerült talpra állnom. Ma már csak a sok-sok heg emlékeztet a balesetre, de ezeket büszkén viselem. Azt jelképezik, hogy igazi túlélő vagyok, eszemben sincs plasztikáztatni őket – mondja Anett, és meséli, többen kérdezték tőle, hogy a hegei elriasztják-e az iránta érdeklődő férfiakat. – A sebhelyek egyfajta szűrők, aki nem tudja elfogadni, hogy ez is én vagyok, azzal nekem nincs dolgom. A balesetem óta ismerkedtem, randevúztam, de soha nem volt rossz tapasztalatom e téren. De ez a kérdés most nem is aktuális, mert egy szép kapcsolat elején vagyok egy nagybetűs férfival…”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!