Napi friss

Kovácsovics Fruzsina: „Végre nem akarok görcsösen megfelelni”

Izgalmas változások történtek az életében, és ma már egyre bátrabban megmutatja a közönségnek, hogy milyen valójában.

Megmaradt ugyanannak a bájos énekesnőnek, akit 2007-ben az RTL tehetségkutatójában megismertünk. ­Kovácsovics Fruzsina ezúttal is csak kedvesen kéri ki magának azokat a véleményeket, miszerint ­Istenes Bencének köszönheti a ­karrierjét.

Új szerepkör

Tény, hogy Fruzsina a Csillag születik befejezése óta nem volt annyira előtérben, mint manapság. Ugyanis amióta rendszeres vendége az IstenEst YouTube-csatornájának, újabb és újabb oldalairól mutatkozik be, ráadásul egyre bátrabban. „Bence műsorában két éve tűnök fel, számomra is új ez a szerepkör. Volt idő, amikor egyáltalán nem meséltem magamról, és védekezésből kifejezetten csak gyerekeket érintő témában szólaltam meg. Bár most valóban többet posztolok magamról, ennek leginkább az az oka, hogy végre nem akarok görcsösen megfelelni, és egyre inkább merem vállalni önmagam. Örülök, ha ez másoknak is feltűnik. Viszont a karrieremhez semmi köze Bencének, hiszen én elsősorban nem influenszer, hanem énekesnő és dalszerző vagyok, akinek az a fontos, hogy énekeljen a kicsiknek, és mindeközben felnőtteknek szóló verseket is írok. Nagy vágyam, hogy kiadjam egyszer” – meséli magáról.

„Három bátyám van”

Fruzsina tizenkilenc éves volt, amikor a Csillag születikben megismertük. És bár vagány oldalát csak azóta ismerjük, hogy sziporkázó humorával rendszeresen falhoz állítja Bencét, Marics Petit és Fluor Tomit, akikkel a leginkább együtt szeret szerepelni az IstenEstben, elárulta, három bátyjától sokat tanult arról, hogy kell kezelni a fiúkat. „Teljesen hétköznapi életem van, egy gigantikus nagy családdal, akikből az erőmet merítem. A három bátyámmal például olyan szoros a kapcsolatunk, hogy félévente szervezünk közös kirándulásokat. Még kicsik voltunk, amikor megfogadtuk, bárhogy alakul az életünk, egymásra mindig lesz időnk. Négyesben többnyire belföldre utazunk, ahol aztán egyetlen lányként folyton résen kell lennem, mert ilyenkor visszamegyünk gyerekbe, és jönnek a csínytevések” – magyarázza.

Három bátyja van (Fotó: Archív)

„Barátok vagyunk”

Fruzsina tudatosan fordított hátat a televíziós nyilvánosságnak tizenkét évvel ezelőtt. Sikereit valóban annak köszönheti, hogy óvónőként figyelmét a gyerekek felé fordította. A nekik írt dalokat többször szakmai díjakkal ismerték el, a hétvégi koncertjein sok lelkes lurkó tapsol hosszú évek óta, sőt egy zenés fejlesztő programot is kidolgozott az elmúlt években. Bence műsora pedig nem is tetszett neki eleinte. „Ha belenéztem, hamar elkapcsoltam, azt éreztem, túl harsány, nem az én világom. De amikor a műsor kicsit arculatot váltott, igent mondtam a szereplésre, mert úgy éreztem, itt az ideje nyitnom a közönség felé. Eleinte nagyon izgultam, volt bennem megfelelési vágy is rendesen, de segített, hogy Bencével hosszú évek óta jóban vagyunk. A kapcsolatunkat viszont rég nem az határozza meg, hogy két évig együtt jártunk. Azóta eltelt tizennégy év, és nem ritka, hogy kikérjük egymás véleményét néhány dologgal kapcsolatban, mert megbízunk egymásban.”

Visszatérő vendég az IstenEstben – a képen Marics Petivel és Csobot Adéllal (Fotó: Archív)

Útkeresés

Fruzsina mindig titokzatos, ha a magánéletéről kérdezik. Most elárulta, nagyon boldogan mesélne már arról, hogy családot alapított és gyerekeket nevel. „Kiegyensúlyozott vagyok, ennyit elárulhatok, de amíg az útkeresés fázisában tartok, addig szándékosan nem beszélek ennél többet a magánéletemről. Talán hamarosan ez is megváltozik majd velem kapcsolatban, mindenesetre semmit nem erőltetek görcsösen.”

Kiemelt kép: /fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!