Napi friss

Jellinek Tinának és Emiliónak elkészült az álom­otthona

Nem könnyű időszak áll mögöttük. Ám most, hogy szinte már elkészült, azt mondják, minden áldozatot megért, amit belefektettek.

Decemberben lesz hét éve, hogy ­Emilio és Tina − Bangó Margit segítségével − megvásárolta a négy plusz két félszobás gyáli luxusingatlant. Már akkor úgy érezték, hogy megtalálták álmaik otthonát, amit a Sláger TV Drága családom című műsorában láthattunk is. Aztán teltek az évek, és egyre többször érezték a 150 m2-es házat kicsinek az alsó szint rossz elosztása, a szűk élettér miatt. Arról nem beszélve, hogy a három évvel ezelőtti felújítás során használt sötét járólapok még a tisztaságmániás Tinán is kifogtak. Már a ház eladását is fontolóra vették, végül átalakítással és világos színekkel újra csodás fészekké tették. A fehér, a bézs és a fekete az, ami most uralkodik. „Nem hívtunk lakberendezőt, mindent ketten találtunk ki” – mondja Tina.

Konyha

Amióta birtokba vették, igyekeznek bepótolni, amit nyáron kihagytak: újra szállnak az illatok az immár teljesen új színvilágú, minimál stílusú konyhában. Tina élvezi, hogy életében először végre lett hely egy konyhaszigetnek is, itt készíti elő a főzéshez szükséges alapanyagokat. A helyiség teljes felújításon ment keresztül, falakat bontottak azért, hogy nagyobb, tágasabb legyen, ami így kielégíti a család igényét. „Minden szegletéért megszenvedtünk.”

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma

Emilióék házának további impozáns részletét – számos sztárinterjúval egyetemben – megtalálja új különszámunkban. Lessen be velünk a hírességek otthonába. Keresse az újságárusoknál!

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!