Napi friss

Meglepő végső döntést hozott Jákob Zoli: túl fiatalnak találta Natit

A Nagy Ő így is 24 évvel idősebb újdonsült kedvesénél, Bettinél.

A Nagy Ő utolsó adásában először a szőke, 20 éves Nati vitte meglepetésrandira Zolit. Az exkluzív hegyi faházban palacsintasütésbe kezdett az egyetemista lány, mert a randi elejére a szüleit is meghívta. Zoltán szeretettel fogadta Nati anyukáját és apukáját, akik arról meséltek, hogy lányuk már gyerekként is rendkívül céltudatos volt. „Natit másfél évesen vittem cipőt vásárolni, és már a babakocsiból mutatta, hogy melyik cipő tetszik neki” – elevenített fel a kedves történetet Valika. A kedélyes családi beszélgetés után a szülők elköszöntek, Nati és Zoli pedig a jakuzziban romantikázott tovább.

Természetesen Betti esetében sem maradt el a család bemutatása. A kisgyermekes édesanyát és Zoltánt ünnepi marhapörkölttel várta a família, Betti anyukája pedig azzal viccelődött, hogy mennyire szeretnének egy Zoltán nevű unokát. A közös étkezés után következett a meglepetés: Betti egy francia szerelmes dalt énekelt a Nagy Ő-nek, aki mosolyogva figyelte a produkciót, majd elköszönt a családtól azzal az indokkal, hogy vissza kell vinnie a kastélyba a lányukat, hisz másnap ott tudatja döntését.

A lányok, mielőtt felmentek a Turai-kastély tetőteraszára, ahol a Nagy Ő és két kalitkába zárt fehér galamb várta őket, még a műsorvezető Lékai-Kiss Ramónával beszélgettek. Mindketten nagyon szerelmesnek és magabiztosnak tűntek. „Olyan gyönyörű, intelligens vagy, de az okossághoz az is hozzá tartozik, hogy bölcs is legyél. Az eddigi élettapasztalatom alapján fontosnak tartom azt is, hogy hasonló legyen az utunk, te az út elején vagy, én már nem. El kell, hogy engedjelek” – mondta Zoltán Natinak, aki próbálta tartani magát, ám az utolsó ölelés után zokogásban tört ki. „Sokszor pofára esünk, de mindig fel kell állni, és erősnek lenni” – kommentálta a szőkeség Jákob döntését.

A boldog kiválasztott tehát a 31 éves Betti lett, aki megköszönte Zoltánnak a döntését. A tündérmese véget ért. Hogy mi történt a folytatásban, arról egyelőre még nem szólnak a hírek.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!