Napi friss

Magyar férfi tartja rettegésben Sharon Stone-t és családját

B. Sándor leszerelt katona, aki jelenleg Londonban él.

Egy magyar férfi zaklatja Sharon Stone-t és családját, adta hírül a Daily Mail. A brit bulvárportál információi szerint a Londonban élő veterán katona, bizonyos B. Sándor – akiről fotót is közöltek – két éve keseríti meg a hollywoodi sztár életét. A férfi ugyanis azt állítja, 1986-ban titkos viszonyt folytatott az Elemi ösztön sztárjával, a románcból pedig egy Jason nevű fiuk született, akit nem sokkal a születése után megöltek. Sándor mindent megtesz, hogy kapcsolatba lépjen a sztárral. Idén májusban Sharon Stone húgának házánál látták, legutóbb pedig október 15-én küldött a színésznőnek egy e-mailt, amiben próbálta kideríteni a címét.

A veterán katona viselkedése több mint riasztó: nemcsak e-maileket küld, de leveleket is, és alkalomadtán feltűnik a család közelében – megjelent már Stone 90 éves édesanyja, Dorothy, fivére, Michael és húga, Kelly házánál is. A Daily Mail nyilvánosságra hozott egy augusztusi levelet, amiben a férfi beismeri, hogy májusban Los Angelesbe repült, és egyenesen Sharon Stone húgának, Kellynek az otthonához ment, ám az őr felismerte, és nem engedte be. A zaklató ezután a fivérüknél, Michaelnél próbálkozott, aki ajtót nyitott a férfinak, de miután meghallotta, hogy mit miatt keresik, azzal fenyegette meg B. Sándort, hogy rendőrt hív.

Sharon Stone és családja ezután magánnyomozót fogadott, hogy kézre kerítse a zaklatót. Paul Barresi állítja, a férfi egyszerűen megszállott, és az elmúlt két évben gyakorlatilag üldözte a filmsztárt. A nyomozónak sikerült felvennie a kapcsolatot B. Sándorral, akinek bár semmiféle bizonyítéka nincs, hogy valaha is kapcsolatban állt volna a színésznővel, köti az ebet a karóhoz, hogy közös gyermekük született. Állítólag a férfi róla és halálának körülményeiről akar beszélni a színésznővel. Egyelőre úgy néz ki, a magánnyomozó megjelenése elég volt ahhoz, hogy a veterán katona egy ideig ne akarjon a tengerentúlra utazni. Ugyanakkor figyelmeztették a filmsztárt, ne vegye biztosra, hogy a férfi nem fog ismét feltűnni a közelében.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!