Napi friss

Dobja fel megjelenését a klasszikus vörös rúzzsal!

Ez az a sminktermék, ami sosem megy ki a divatból, hiszen egyszerre szexi és nőies.

Ha valaki, akkor Marilyn Monroe igazán értette, hogy hívja fel magára a figyelmet vörösre rúzsozott ajkaival, és hogyan csavarja ujjai köré a férfiakat. Persze a piros rúzst és annak számtalan árnyalatát jóval a szőke színésznő előtt is előszeretettel használták. Feljegyzések szerint időszámításunk előtti 3500-ban, Mezopotámiában használták először az ajakpirosítót, onnan indult hódító útjára, később például Kleopátra is vörös rúzzsal dobta fel a megjelenését. Az egész világot meghódító sminktermék évezredek alatt sem ment ki a divatból, nem csoda, hogy napjainkban is ott lapul a nők táskáiban, legyen szó a fiatalabb vagy akár az idősebb korosztályról.

Persze az korántsem mindegy, hogy ki milyen tónusú vöröset ken fel az ajkaira. A nagyon világos bőrűeknek érdemes kerülni a túlságosan intenzív árnyalatokat. Nekik jobban áll a diszkrétebb, világosabb árnyalatú rúzs. A sötétebb bőrtónussal rendelkezők azonban bátran válasszák az intenzív vöröset, a hatás mindenképp lehengerlő lesz. Ha a bőrünk se a nem világos, se nem sötét kategóriába tartozik, úgy a vörös ragyogóbb tónusaival érdemes próbálkoznunk, például a meggypiros árnyalattal.

Miért is viseljük?

Az első és legfontosabb ok, hogy magabiztosságot ad. Közben karakteressé teszi az arcot, ráadásul rövid idő alatt felkenhetjük az ajkainkra. Mivel önmagában feltűnő a vörös szín, nem kell vesződni egy szemhangsúlyos sminkkel. Nem utolsó sorban pedig számos árnyalatban és textúrában elérhető: szájfény, ajakrúzs, 2in1 ajakra és arcra használható stift, és még lehetne sorolni. Persze az sem mindegy, mikor viselnénk. Egy átlagos munkanapra elég csupán egy CC/BB krém és a rúzs. Ha viszont a szombati buliba dobnánk fel vele a sminkünket, szükségünk lesz egy alapozóra, highliterre, szempillaspirálra és arany szemfestékre is, hogy igazán ragyogó legyen a megjelenés. Most aztán ne féljünk a textúráktól, hiszen ősszel, a hűvösebb időben nem kell attól tartanunk, hogy lefolyik az arcunkról a smink.

A dm üzletekben most lehetőség nyílik arra, hogy akár helyben kipróbáljuk az idei ősz legújabb termékeit,  úgy mint az alverde elegáns vörös árnyalatú matt ajakrúzst, amely segítségével lélegzetelállító ajkakat varázsolhattunk magunknak. Míg a s-he colour & style silk matt folyékony ajakrúzs intenzív színfedésről és matt finishről gondoskodik. A tartós ajakrúzs egyik ismérve, hogy nem kenődik el, így egész nap élvezhetjük az elegáns árnyalatokat. Az intenzív színfedésű trend !t up Hero Stay Matte ajakrúzs balzsamos textúrája miatt lágyan felvihető az ajkakra. A vegán, vízálló formula ráadásul különösen tartós, akár 5 órán át fent marad!

Ha elbizonytalanodnánk a vásárlás közben, kérjük profi szakemberek tanácsát, akik segítenek megtalálni a személyiségünkhöz passzoló színeket és textúrákat. A dmLIVE-ban hetente jelentkező, interaktív tanácsadáson vehetünk részt. Érdemes bekapcsolódni az izgalmas élő adásokba*, részese lenni a tanácsadásoknak és akár egy kattintással a kosárba is behelyezni a videókban szereplő terméket. Bátran feltehetjük azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a szépségápolás témájával kapcsolatban. Mindez, és további funkciók elérhetőek a dmLIVE Shopping felületén, kizárólag a dm-nél!

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy az élő adások kizárólag a dm App alkalmazásban regisztrált felhasználók számára érhetők el! Az applikáció letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play áruházból.

A cikk szponzorált tartalom.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!