Napi friss

Tegyük különlegessé az őszi napokat! (X)

Próbáljuk felvenni a tempót a változékony időjárással? A C&A segíteni fog nekünk – bármilyen stílust is kedvelünk, az új kollekciójukban meg fogjuk találni a hozzánk legjobban illő darabokat!

A napok megállíthatatlanul rövidülnek, a reggelek és az esték egyre hűvösebbek, napközben viszont még kellemesen melenget a napsütés… Próbálunk még minél többet a szabadban lenni, de sosem öltözünk fel jól? Vagy fázunk, vagy melegünk van? Igen, az őszi időjárás feladja a leckét, nehéz megtalálni hozzá a megfelelő, praktikus szetteket, pláne, ha még a trendeknek is próbálunk megfelelni. A C&A ebben próbál segíteni: őszi kollekciójuk rendkívül színes, és nem csak az árnyalatok tekintetében! Bármilyen stílust is kedvelünk, a választékukban meg fogjuk lelni a kedvenc darabunkat, mely ráadásul a változékony időjárásban is remekül fog teljesíteni.

Lila metál-fényes dzseki C&A 14995 Ft

Akik a fiatalosabb stílust kedvelik, azok számos pufferdzseki közül válogathatnak, melyek hozzák az aktuális, modern irányzatokat – a segítségükkel könnyedén kitűnhetünk a tömegből. Ráadásul, a mostani trendeknek megfelelően már ezeket sem csak sportos megjelenéshez viselhetjük, remekül passzolnak az elegánsabb szettekhez, így például a szövetnadrágokhoz, ruhákhoz is.

Kötött pulóver C&A 19995 Ft

 

Akik szívesen burkolóznak napközben is meleg rétegekbe, azoknak most jött el az idejük, hiszen a kötött pulóverek fénykorukat élik. Ráadásul hálás darabok, remekül mennek a pufferdzsekihez éppúgy, mint a szövetkabáthoz.

Kockás szövetkabát C&A 24995 Ft

Akik a klasszikus irányt választják, azok pedig páratlanul szép szövetkabátokra lelhetnek. Számos színpompás árnyalat közül keresgélhetnek, de egyáltalán nem muszáj egyszínű darabban gondolkodni – a kockás minta most visszatért, és mindent visz.

Kesztyű C&A 1995 Ft

Hogy biztosan ne fázzunk meg, ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem. A C&A kötött darabjai nemcsak különlegesen szépek, és tökéletesen illenek a kabátkollekcióhoz, de a legnagyobb gondossággal is készültek, így biztosan nem hűlünk meg bennük egy szelesebb napon sem!

Hosszú kabát C&A 31995 Ft

Válasszunk a stílusunkhoz illő kabátot! A C&A őszi-téli kollekciója már nemcsak a magyarországi áruházakban, de a webshopjukban, a www.c-a.com oldalon is elérhető.

 

Fotók: C&A

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!