Napi friss

Eszenyi Enikő újra lesérült alig egy héttel a DWTS élő adása előtt

Épphogy felépült a márciusi balesetéből a művésznő, most itt a következő szerencsétlenség.

Úgy látszik, a művésznőt mindig a lehető legrosszabbkor érik balesetek, Eszenyi Enikő ugyanis ismét lesérült. Éppen a hamarosan induló Dancing with the Stars élő showjára próbáltak partnerével, amikor egy emelésnek köszönhetően meghúzta a nyakát. A történtekről Hegyes Berci Instagram oldalán meséltek, és az egykori színházigazgató elárulta, hogy miért van mindig úgy beöltözve, mintha az Északi-sarkra készülne.

„Szokták mindig kérdezni, hogy miért vagyok ennyi ruhában. Azért vagyok ennyi ruhában, mert például pénteken reggel kilenckor volt egy próbánk, amikor emeléseket próbáltunk és sajnos megsérült a nyakam. Akkor azt mondták, hogy muszáj lenne köntösöket, meg minden meleget felvenni, hogy az izmaim melegek legyenek. – mesélte az élő videóban. – Sajnos a nyakamat egyik oldalról a másikra nehezen hajtogatom. – szisszent fel egy nagyot a művésznő, amikor megpróbálta oldalra mozdítani a fejét. Úgy tűnik a táncpróbák igencsak megterhelőek, elmondása szerint a nyaka mellett a bokája és a bal csuklója sincs a legjobb állapotban.

Nem is történt olyan régen, amikor A Csodálatok vagy, Júlia! fotóspróbáján elesett és súlyosan megsérült a csuklója. Táncpartnerének erre is figyelni kell egy-egy mozdulatnál. – Szegény Encinek a keze ugye megsérült. Ezáltal vannak bizonyos emelések, amiket nem nagyon szabad erőltetni, mert akkor még jobban megsérülhet. Úgyhogy most másfajta emeléseket fogtok tőlünk látni” – tette hozzá a táncos.

Kiemelt kép: TV2/press.tv2.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!