Napi friss

St. Martin fia, Norman – Titkolta a szülei előtt, hogy jelentkezett a Sztárban sztár leszek!-be

Az idei évadában feltűnik a világhírű szafoxonos, St. Martin fia, aki egészen a válogatóig nem árulta el édesapjának, hogy jelentkezett a műsorba.

A hamarosan induló Sztárban sztár leszek! színpadán a világhírű szaxofonművész St. Martin fia is megcsillogtatta a tehetségét. Noha Szentmártoni Normantól nem áll messze a szereplés, elmondása szerint egészen új kihívást jelent számára ez a műsor. A tehetségkutatóra titokban jelentkezett, az utolsó pillanatban kérte meg édesapját, hogy kísérje el a válogatóra, aki mindvégig a színfalak mögött izgult a fiáért. Úgy tűnik, megérte, hiszen egészen az élő show-ig robotolt, Köllő Babett csapatát fogja erősíteni. Legnagyobb példaképének mai napig édesapját tartja, aki akkor is mellette állt, amikor egészen más érdekelte, mint a művészet. „Soha nem erőltette rám, hogy nekem ezzel kell foglalkozni. Ő a legnagyobb példaképem, mindig mellettem állt. Volt egy időszak, amikor úgy gondoltam, hogy az orvosi pályát választom, és akkor is támogatott a döntésemben, és nem erőltette rám, hogy zenéljek – árulta el Norman a story.hu-nak, aki a musicalszínészet mellett több szakmát is kipróbált, azonban mindig visszahúzta a szíve a Budapesti Operettszínház falai közé.

Édesanyja már most olyan lelkes a tévéműsor miatt, hogy nem győzi olvasgatni a nézői kommenteket, nagyon izgul fiáért. A sokoldalú énekes viszont egyáltalán nem foglalkozik a negatív hozzászólásokkal, egészen más dolog miatt aggódik a műsor kapcsán. – A színpadon azért van egyfajta szabadság egy szerepben. Ha úgy van kedvem, akkor kicsit változtatok, nem csinálom meg ugyanúgy az előadásokat. Itt ezt nem lehet. Itt a legapróbb dolgokra is figyelni kell, pontosan ugyanolyannak kell lennie. Ez lesz a legkeményebb része, és igazán csak most jön a java.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!