Napi friss

Egy tüsszentés miatt kellett lemondania a sportról az Exatlon sztárjának – „Nem tudok se felülni, se felállni, se sétálni”

Nagy Dániel soha nem gondolta volna, hogy egy szerencsétlen mozdulatnak ilyen súlyos következménye lesz.

Nagy Dániel, az Exatlon Hungary harmadik szériájának kihívója súlyosan lesérült. Egy hétköznapi mozdulatnak köszönhetően egy hétre az ágyba kényszerült, kérdéses, hogy a továbbiakban folytathatja-e a sportolást. „Egy derékfájással indult az egész, egyik reggel úgy keltem, hogy fáj a hátam, és nehezen hajolok le, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgy voltam, hogy úgy is el fog múlni – kezdte a YouTube-csatornáján Dani. A fájdalmak ellenére továbbra is folytatta a sportolást, még egy országos bicikliversenyre is benevezett. – Napról napra rosszabb lett az állapotom, és már a járás is nehézséget okozott. Még koncerten is voltunk, ahol Olivér a nyakamban volt másfél órát úgy, hogy akkor már tényleg igazából semmit nem tudtam csinálni a hátammal. Ezalatt párhuzamosan már jártam kezelésekre, masszázsokra, mindenféle mágnesterápiára, gyógytornászhoz, de semmit nem javult, sőt egyre rosszabb lett. Egyszer jött egy ominózus pillanat, amikor tüsszentettem egyet, és úgy beállt a hátam, hogy onnantól kezdve nem tudtam járni.”

A szerencsétlen baleset után felesége cipelte be a szobájukba, ahol egy hetet az ágyban fekve kellett eltöltenie. – Életemben nem éreztem még magam ennyire kiszolgáltatottnak, szomorúnak és ennyire mérgesnek. – Most már hivatalosan is járásképtelen vagyok. Nem tudok se felülni, se felállni, se sétálni. Pár napja előrevetítettem, hogy még van két-három napom addig, hogy ne tudjak majd járni, de azért magamban úgy voltam vele, hogy ez elég drasztikus, de tényleg így lett. Úgyhogy rettenően el vagyok keseredve” – mutatta meg a korábbi videót, amit a hálószobájukban készített magáról. Azóta szerencsére már ki tudott kelni az ágyból, de messze még a cél. Dani úgy érzi, hogy testileg és lelkileg is túlterhelte a szervezetét, így megtanulta egy időre a leckét.

Kiemelt kép: YouTube

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!