Napi friss

Könnyen kombinálható kulcsdarabok az őszi szezonra! (X)

Az F&F új kollekciója telis-tele van olyan kulcsdarabokkal, amelyekre őszi-téli ruhatárunkat alapozhatjuk.

Azért, mert beköszöntött az új szezon nem kell lecserélnünk teljes gardróbunkat, elég, ha kiegészítjük jól kombinálható alapdarabokkal. A szezon egyértelműen legnépszerűbb ruhái – a stílusos szőrmekabát vagy szőrme mellény, az elegáns, de mégis kényelmes kötött ruha, a midiszoknya, a bőszárú nadrág és a letisztul egyszerű szabásvonalú, minimalista hosszú szövetkabát. Egy jól megválasztott kapszulakollekcióval garantáltan felkészülve várjuk majd a telet.

Stílusos kabátok

Ha ruhatárunkba van két jól kiválasztott kabát, akkor gyakorlatilag minden alkalomra stílusosan érkezhetünk. Az „aviátor” stílusú szőrmével bélelt kabátokat ebben a szezonban nem csak lazább farmeres szettekhez ajánljuk, de bátran viselhetjük elegáns midiruhákhoz vagy ceruzaszoknyához. A letisztult hosszabb fazonú szövetkabátokat ezúttal ne tartogassuk az ünnepkere, bátran vegyük fel akár lazább szettekhez is – viseljünk alatta kapucnis pulóvert, párosítsuk tornacipővel vagy esős napokon akár gumicsizmával is.

A szezon hossza a midi

Sokak örömére a midit idén maximálisan viselhetjük. Akár szoknyát szeretnénk, akár ruhát a hossza legyen midi, lényeg, hogy takarja el a térdet, de ne érjen a földig. Ha szűkebb fazonú midi szoknyát választunk, akkor párosítsuk egy „oversize” azaz bővebb fazonú pulóverrel, ha pedig egy midiruha mellet döntünk, akkor vegyünk hozzá egy férfiasabb, szélesebb vállú blézert.

„Power” blézer

Ebben a szezonban a maszkulin megjelenés igazi női erőt sugall. Válasszunk férfiasabb hatású, kissé szélesebb vállú, kevésbé szűkített blézereket, amelyeket akár kabát helyett is viselhetünk. Egy „power” blézer jó kiegészítője lehet egy bőszárú farmernek vagy szövetnadrágnak, de szuper jól passzol egy hosszabb állású ruhához is.

Fedezd fel az F&F őszi kollekcióját a Tesco áruházakban!

*Az árukészlet áruházanként eltérő lehet.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!