Napi friss

Weisz Fanni – Egy fedél alá költözik az egész családja

Nagyszülei egykor őt babusgatták, most szeretné viszonozni a gondoskodást.

Weisz Fanni egy régi álma vált valóra, házat vett a családjának. A modell évek óta a zajos fővárosban él, az utóbbi időben egyre többször gondolt gyermekkorára, arra, hogy milyen jó volt a családja közelében lenni. Úgy tűnik, hamarosan teljesül a vágya, ugyanis egy háromgenerációs ingatlanba költözik édesanyjával, testvérével és nagyszüleivel együtt. Fanni két hete vette át a kulcsokat, azóta csak lapáttal a kezében és talicskát tologatva lehet látni a ház körül. A hatalmas épületben mindenkinek külön lakrésze lesz, fürdőszobával együtt.

A hallássérült modell először nagyszüleivel közölte a hírt, akik ötven év után, mindent hátrahagyva, boldogan mennek unokájuk után. „Most rájöttem, hogy mennyire fontos az, hogy egymás mellett legyünk, mert egymást tudjuk segíteni, hogy mennyire fontos a család. Amikor én pici baba voltam, akkor ők vigyáztak rám, és babáztak velem. Most én szeretnék a Papával és a Mamával babázni egy kicsit, puszilgatni őket. Nekem ez annyira jó érzés volt, hogy amikor azt mondtam a Mamának és a Papának, hogy szeretném, ha felköltöznének ide, egyből azt mondták, hogy igen. Ez egy nagyon csodálatos dolog, csodálom őket ezért – tolmácsolta édesanyja Fanni jelelését a Mokka kameráai előtt. A nagyszülők teljesen bíztak unokájuk döntésében, aki az elmúlt napokban csak a lakberendezési magazinokat bújja.

Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes Fotó: Birton Szabolcs

Évekig nem beszélt az édesanyjával

Volt idő, amikor Weisz Fanni eltávolodott édesanyjától, azonban ez mára a múlté. „Épp eleget voltam távol tőle és a családomtól, öt évig feléjük sem néztem, amiért a mai napig szégyellem magam. Mit mondjak, buta és makacs voltam. De amióta anyával rendeztük a kapcsolatunkat, ragaszkodom hozzá, hogy a lehető legtöbb időt töltsük együtt.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!