Napi friss

Békefi Viktória az anyaságról mesélt – Édesanyja és Tóth Gabi is sokat segít neki

Az énekes-színésznő nemrég adott életet Feng Ya Ou-val közös kislányának, Mei Lizának. A fiatal szülők szerint a pici hihetetlen baba.

Minden szempontból a Sztárban sztár leszek! legnagyobb győztese Békefi Viktória, hiszen a mesés nyeremény mellett először csak szerelemmel, majd abból egy boldog családot is kapott. Feng Ya Ou-val a műsor óta alkotnak egy párt, és nemrég megszületett közös gyermekük, a kis Mei Liza. A mindennapjaikról és az anyaságról a story.hu-nak mesélt az újdonsült anyuka. „Imádjuk az itthonlétet a picivel. Lizi minden nap csinál valami újat, tegnap például először felkacagott, de már utánozza a hangokat, amiket mutatunk neki. Most egy kicsit nyűgösebb, mint szokott, szegénykémnek elkezdett jönni a foga, de ezen kívül tényleg egy tünemény – mesélte lelkesen Viki, aki szinte mindenhová magával viszi kislányát. – Szeretnénk hozzászoktatni, hogy mindenhol jól érezze magát. Most például egy esküvőn voltunk, és a legnagyobb hangzavarban aludt, Ya Ou-val nem is értettük. Egyszerűen hihetetlen baba – tette hozzá nevetve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Békefi Viktória (@viktoriabekefi) által megosztott bejegyzés

Az énekesnőnek még meg kell szoknia, hogy elindulni otthonról bizony már nem két perc, komoly logisztikát igényel, mire minden szükséges babaholmi a táskába kerül. Elmondása szerint még ezt a részét is élvezi az anyaságnak, szakmájukból adódóan pedig hozzá kell szoktatni kislányukat az állandó jövés-menéshez. – Az a helyzet, hogy a szezon kellős közepébe született bele a pici. Ya Ou végig koncertezett, de az első időszakban igyekeztük úgy intézni a dolgokat, meg ő is a fellépéseit, hogy minél többet tudjon velünk lenni. Ez hál’ istennek össze is jött, megvártuk a fürdetéssel vagy éppen elkísértük, ha délutáni fellépése volt. Szerencsére ez a húzós időszak lezárult, és sokkal többet tudunk együtt lenni.”

Színházban is játszik, de a színpadra még nem tért vissza (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Az énekesnő anyukája minden nagymama álmát éli, ugyanis közösen élnek egy családi házban, így csak egy emelet választja el szeretett unokájától. Ennek a sztárpár is örül, boldogan bízzák a nagyira Lizit, ha egy kicsit kettesben szeretnének lenni. Habár fellépéseket még egy jó ideig nem szeretne vállalni, egy alkalommal azonban kivételt tett. Tóth Gabi nyárzáró koncertjén újra színpadra állt egy-két dal erejéig, ahova édesanyja, Ya Ou és a kisbabája is elkísérte. A munkakapcsolaton kívül a magánéletben is jó kapcsolatot ápol a Sztárban sztár leszek! ítészével, bátran fordul hozzá tanácsért. – A várandósságom alatt is többször beszéltünk telefonon, és nagyon sok jó tanácsot adott, mindig meghallgatott. Mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk szerencsére. Most is megy az üzenetváltás, küldöm a piciről a képet, és beszélgetünk róla – mesélte Viki.

Kiemelt kép: TV2 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!