Napi friss

Tóth Andi megszólalt a forgatási botrányról: „Próbáltunk velük szépen kommunikálni, de jött a fenyegetőzés”

A Hazatalálsz szereplője úgy érzi, sokadjára próbálják bemocskolni a nevét.

Noha Andi egy ideje már visszavonult az énekléstől, és a nyilvánosság előtt is jóval ritkábban szerepel, mint korábban, a botrányok, úgy tűnik, így sem kerülik el a megosztó hírességet. A Hazatalálsz című sorozat szereplőjéről ugyanis felröppent a hír, hogy teljesen kiakasztotta a TV2 stábját, miután állítólag nem lehetett rá számítani a forgatások ideje alatt. Egy neve elhallgatását kérő informátor azt állította a hot!-nak, hogy Andi többször is veszélyeztette a felvételt azzal, hogy előző nap, késő este betegségre hivatkozva, a menedzserén keresztül mondta le a forgatási napot, amivel jelentős anyagi kárt okozott a produkciónak.

A cikk után több sem kellett Andinak, és a már tőle megszokott módon egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben reagált a vádakra. „Ezt a sorozatot egy más gyártóval csinálja most a TV2, akikkel nulla darab tapasztalatom van egyelőre, pedig azért volt dolgom már egy párral. Soha nem érkezett rám panasz, soha a tíz évem alatt. Ez az egyetlen gyártócég, aki panaszkodott rám, legalábbis próbált panaszkodni, nem túl sok sikerrel – kezdte a közösségi oldalán Tóth Andi, majd hozzátette: eleinte négy forgatási napban egyezett meg az illetékesekkel, de időközben mindent megtettek, hogy összezsúfolják a napjait, hogy annyival is kevesebb gázsit kelljen kifizetniük. – Na most ezeknek a forgatásoknak úgy kéne zajlania, hogy egy mindentudó ember ír egy csodálatos diszpót, amiben elmondja, hogy te ekkor forgatsz, ennyit, ezt tanulod meg. Hogy ha nyáron vannak a forgatások, akkor – mit tudom én –, mondjuk, tavasszal elküldik, vagy legalább egy hónappal előtte, hogy lásd a nyaradat, ugyanis nyilván nem ebből fogsz megélni, nem ez az A opciód, viszont k*rva szívesen csinálod. Na már most ők nem eszerint működnek, és úgy gondolják, ők kedden szólnak, szerdán te ott teremsz… És ez nem feltétlenül szimpatikus, mivel senki nem szeretné úgy tölteni a nyarát, hogy fogalma sincs, mikor hívják forgatni. Olyan még soha nem történt, hogy én az utolsó pillanatban lemondjak egy időpontot. Olyan történt, hogy az első forgatási napom simán zajlott… A másodikon már volt dolgom, és amikor jelezték, hogy aznap forgatnék, én jeleztem, hogy nem! És ők ilyenkor nem azt csinálják, hogy akkor szólnak a stábnak, hogy na a két hét múlva esedékes jelenet mégsem tud megvalósulni, mert Andi nem ér rá, hanem várnak az előtte lévő napig, majd rád kenik a sz*rt, hogy Andi lemondta az utolsó pillanatban” – ecsetelte a videóbejelentkezésében Andi.

Állítólag a színészek sem nézik jó szemmel Andi hiányzásait (A fotón balra Oszvald Marika, jobbra Esztergályos Cecília – Fotó: TV2)

Az énekesnő úgy véli, ha a történtek után anyagi kára is keletkezett a produkciónak, az nem az ő felelőssége, hiszen mint mondta, nem kapott megfelelő tájékoztatást a forgatás menetéről, időpontjáról. „Mindent a nyakamba varrtak, és utána más színészek is azt az infót kapták, hogy én a szar vagyok. Amit leszarok, mert igazából olyan sok éve szaroz mindenki, hogy elmegyek amellett, aki szarnak hisz… Higgyenek… Próbáltak az igazgatónak is benyomni, aki pontosan ismert, és tudja, hogy az Andi az nem ilyen. Szóval nem jártak sikerrel… És ez az egész cikkezés, gondolom, egy bosszú, vagy próbálnak hírértéket szerezni a sorozatnak. Próbáltunk velük szépen kommunikálni, Isti, a menedzserem és barátom próbálta velük minél kedvesebben megbeszélni ezt az egészet. Amikor ez nem járt sikerrel, jött részükről a fenyegetőzés, mert akkor már, gondolom, kétségbeesettek voltak. Akkor jött ez a ’lecserélünk’, és akkor én is beleszálltam, hogy ’nyugodtan, én nem sértődöm meg, én nem vagyok haragtartó…’ De nem fogom elvinni a balhét a hátamon azért, mert a négy helyett három olyan forgatási napra raktok, ami nincs előre leegyeztetve, illetve nekem nem jó, és ezt szépen közlöm időben, hogy nem jó” – tisztázta a helyzetet az énekesnő, aki maga is meglepődött, hogy ezúttal milyen higgadtan reagált a róla szóló hírekre. Végül azért káromkodott egyet…

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!