Napi friss

Bálint Antónia elismerte a szakítást: „Ha véget ért valami, ami nem jó, annak örülni kell”

Egykori párjával, Bársony Farkassal a Nyerő Páros forgatása után szakítottak.

Még a nyáron röppent fel a hír, hogy az egykori műsorvezető, szépségkirálynő – ma már hitelszakértő – Bálint Antónia és kedvese, Farkas szakítottak. A pár akkor még nem reagált a szóbeszédre, a napokban azonban újfent terítékre került a téma, hiszen bejelentette az RTL, hogy Antónia és Farkas egyike lesz a Nyerő Párosban versenyző pároknak. Úgy tűnik, Antónia megelégelte a szakításról szóló híreszteléseket, és tiszta vizet öntött a pohárba, egyúttal elismerte, egykori kedvesével valóban külön utakon folytatják tovább. „Ha már egy kapcsolat eljut oda, hogy nem annyira jó már, és talán több a negatívum benne, mint a jó dolog, akkor megfogalmazódik, hogy legyen nem sokára vége – fogalmazott az RTL kamerái előtt. – Egy életünk van, és érezzük jól magunkat! Ha elindul egy ilyen úton a kapcsolat, és ha te számítasz valamire, akkor nem ér talán annyira fájdalmasan… Mivel tudtam, hogy ez így fog történni előbb vagy utóbb, ezért nincs az az érzésem, hogy úristen, most mi lesz velem. Három és fél év volt a kapcsolat, előtte is volt élet, azóta is van, és tényleg próbálok a szépre és jóra koncentrálni, hála égnek van körülöttem sok ilyen” – mondta mosolyogva az egykori szépségkirálynő.

Antónia hangsúlyozta, a szakítás nem a Nyerő Páros miatt történt. És mint kiderült, a műsor előtt már egyszer szakítottak Farkassal, viszont rövid időn belül kibékültek. A műsorban való szereplés pedig csak megerősítette a kapcsolatukat, legalábbis egy időre. „Bent nagyon jó volt a villában, és utána, amikor kijöttünk, akkor ismét nagyobb lendülettel vetettük bele magunkat a kapcsolatba. Egy ideig ez eltartott, aztán vége lett. De a Nyerő Páros újra összehozott minket – mutatott rá Antónia. Azt is mondta, az, hogy a szakítás után látni fogja magát a műsorban, nem érinti rosszul. Ebben pedig az is segít neki, hogy izgatottan figyeli, hogy ismét kamerák veszik körül, ő maga is úgy érzi, ez az időszak számára a nagy visszatérés a média világába. Nem titkolja, élvezi, hogy régi kollégákkal találkozik, mindez pedig inkább tölti, és nem azon szomorkodik, hogy lezárult a kapcsolata. – Ha véget ért valami, ami nem jó, annak, azt gondolom, örülni kell. És én tudok örülni, mert ilyen pozitív vagyok.”

Antóniának eddig mindenkitől sikerült elválnia az élete során. „Itt voltak némi félreértések, de azt gondolom, nem nagyon foglalkozom a negatív dolgokkal – mondta. – Előrefele kell nézni, a jövőbe tekinteni. Én alapjáraton jó kedélyű ember vagyok, szeretem a kedvességet, a jót, a pozitív dolgokat. Mivel ilyen a személyiségem, azt gondolom, inkább arra kell koncentrálni, ami jó az életben, és nem azt kibogarászni, hogy most épp mi az, ami negatív vagy rossz volt. Nem visszafelé kell nézni szerintem. Ha valami fájdalmas, még inkább előre kell nézni.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!