Napi friss

Kóbor János özvegye, Deme Zsóka: „Lénával barátnők vagyunk”

Amikor két évvel ezelőtt Zsóka elveszítette a férjét, Léna pedig az édesapját, csakis egymásba kapaszkodhattak. Azóta is a másik legfőbb támaszai.

Léna tizenhat éves múlt, a kamaszkor kellős közepén tart, de az édesanya azt mondja, ebből mit sem érez. Mint meséli, ő egy kimondottan szorgalmas gyerek, kitűnő tanuló, aki művészként is bontogatja a szárnyait – a Gyöngyhajú lány musicalben ő játssza az egyik főszerepet. Nem mellesleg nem is lázadó típus. Anya és lánya a szabadidejük nagy részét együtt töltik, futnak, edzenek, közös programokra járnak, sokat utaznak. Nekik ez természetes. „Azért törekszünk arra, hogy ne telepedjünk rá a másikra. Fontos a privát szféra – kezdi Zsóka. – Léna sokat van a barátnőivel, és maximálisan megéli, kiélvezi a tinikorszakát. Anyaként egy szemernyi panaszom sem lehet rá. Mély bizalom alakult ki köztünk – de ez így van kiskora óta –, és őszintén mindent meg tudunk beszélni egymással. Sőt már nem csak én adok neki tanácsokat, sokszor ő segít át engem a problémáimon.” „Anya, mondd bátran, hogy barátnők vagyunk! Aki ismer minket, az tudja…” – ékeli közbe mosolyogva Léna…

Megjelent a Story őszi különszáma

A cikk folytatását – számos sztárinterjúval egyetemben – megtalálja a frissen megjelent őszi külön­számunkban. Keresse az újság­árusoknál!

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!