Napi friss

Andrei Mangra – Elárulta, kinek szurkol a Dancing with the Starsban

A profi táncost az idei évadban nem láthatják a nézők.

Sokan hiányolják Andrei Mangrát az idei Dancing with the Stars műsorából, a táncos azonban három évad után idén csak a tévé képernyője előtt követi majd a TV2 táncos műsorának eseményeit. Szakértői szemei pedig máris a negyedik évad párosaira vetődtek. „Ez a sztárfiúk évada lesz, és annak ellenére mondom ezt, hogy tanárként tudom, a fiúkkal való gyakorlás picit mindig komolytalanabbak, ők a lányokhoz képest hajlamosak elviccelni a próbákat, ami sosem könnyíti meg a profi partnereik dolgát” – magyarázta Mangra.

A párosok mindenesetre már gőzerővel gyakorolnak, hogy októbertől felszántsák a parkettet. És bár a fiúk névsora idén valóban rendkívül ígéretes, ne felejtsük el, a korábbi évadok eddig mindig női versenyzőnek hozták el az aranyérmet. Az első évadban Gelencsér Timi Hegyes Berci oldalán nyert, a másodikban Tóth Andi szállt az egekbe Andrei Mangrával, a harmadikban pedig szintén Hegyes Bercivel tarolt Csobot Adél.

Azért a fiúk sem maradtak alul, hiszen Szőke Zsuzsinak Kinizsi Ottóból egyszer már sikerült kihozni a maximumot, vele egészen az ezüstéremig jutottak. Vajon ugyanez sikerülhet neki idén Simon Kornéllal is? És Tóth Katica Csutival felülmúlja a tavalyi ezüstérmüket, amit Somhegyi Krisztiánnal szereztek? Mikes Annának sem lesz egyszerűbb a dolga, hiszen Krausz Gábor, saját bevallása szerint, egyáltalán nem a táncoslábúak táborát erősíti. Persze Kamarás Iván is ezt mondta magáról, és vele mégis meglett a bronzérem. Stana Alexandra és Lissák Laura azonban még sosem álltak a dobogón a korábbi évadokban. Vajon Marics Peti és T. Dannyvel milyen tanítványok lesznek? „Hajrá, fiúk” – üzente biztatóan Andrei Simon Kornélnak, Krausz Gábornak, T. Dannynak, Csutinak és Marics Petinek, akik között még ő sem állított fel rangsort, mivel nem látta táncolni őket.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!