Napi friss

Tóth Vera megmutatta smink nélküli arcát: „Szeretném elkerülni a plasztikai beavatkozásokat, egyelőre nem tudok azonosulni velük”

Az énekesnő szerint a természetesség a legszebb dolog a világon.

Tóth Vera megmutatta smink nélküli arcát a közösségi oldalán. Az énekesnőt ma már nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla, sokkal fontosabbnak tartja, hogy önmagának megfeleljen. „Van egy dalom, aminek az a címe, hogy a Tükör túlfelén. Már a cím is beszédes, de minden koncertemen elmondom a dal történetét, ami arról szól, hogy hány emberen, szerelmen, helyzeten keresztül próbáltam magam meghatározni az évek során, ki ahogy látott, úgy hittem el magamról a sok-sok valótlanságot. Hiszem azt, hogy egyszer eljuthatsz arra szintre, hogy már csakis a saját lelkeden át láthasd magad, és el is hidd, hogy nem számít, milyen tested van, hogyan formálod a stílusod, ha azt méltón tudod viselni” – olvasható Instagram-bejegyzésében.

Az énekesnő ma már el sem tudja képzelni, hogy lefekvés előtt ne foglalkozzon az arcápolással, különböző krémek és szérumok segítségével tartja fiatalon a bőrét. Bár nem ítéli el azokat, akik mindezt plasztikai kezelésekkel próbálják elérni, de számára a természetesség a legfontosabb. „Harmincnyolc éves vagyok, ez egyre fontosabb és szeretném elkerülni a plasztikai beavatkozásokat. Egyelőre nem tudok azonosulni velük, remélem még sokáig nem lesz szükség rá, de inkább soha ne legyen. A természetesség a legszebb dolog a világon, az egész életem erről szól, a zenémben, a színpadi létben, és megpróbálom a külsőmben is tükrözni ezt a filozófiát. Szépek vagyunk, jó így.” Vera arra buzdítja a rajongóit, hogy a műtéti megoldás helyett előbb kezdjenek el önmagukon dolgozni. „Ne dönts meggondolatlanul, és próbálj meg egy valódi képet látni magadról, a torzult kép nem vezet jóra, és mindig lesz, aki bevállalja azt, hogy segítségével elfedhesd valódi önmagad. Inkább időben kezdd el az arcápolást, és tarts mértéket, ha mégis úgy döntesz, hogy kés alá fekszel.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!