Napi friss

Mészáros Béla: „Már nem én vagyok a fontos, hanem a baba és természetesen Hajnalka, ők ketten a családom”

A vártnál kicsit korábban jött világra a színész házaspár első gyereke, aki különleges nevet kapott.

A népszerű színész már tíz éve is arra vágyott, hogy édesapa legyen, de még várnia kellett arra, akivel családot alapíthat. Aztán csak megtalálta azt, akivel ez a vágya teljesült. 2018-ban a Seveled című film forgatásai alatt „szemelte ki” a Tatabányán játszó Szakács ­Hajnalkát, akivel ugyan megvolt a kölcsönös szimpátia, ám végül csak egy évvel később, a film bemutatója után jöttek össze. Nem sokkal később már arról beszélt, hogy együtt tervezik a jövőt, és a családalapításon gondolkodnak. Nos, minden vágyuk teljesült, így Hajnalka és Béla márciusban boldogan mesélték a Bestnek, hogy babát várnak. Akkor még nem tudták, csak sejtették, hogy kislányuk lesz. „Kicsit szégyenlős a babánk, takargatja magát, így az orvos csak hetvenöt százalékban állítja, hogy lányunk lesz” – mesélte akkor jókedvűen a színész, és azt is, ha úgy alakul, akkor a fiúnevük megvan, Ambrus, a lányneveken még gondolkodnak. Szóba került a Vilma,­ a Panka is. Azt is elárulta, hogy az orvos augusztus 15-re írta ki Hajnalkát.
Kislányuk végül pár nappal korábban jelezte, hogy világra akar jönni. A csoda szép, egészséges babának az egész családja örült, a kismama közösségi oldalán pedig azóta is áradnak a gratuláló üzenetek. A Storynak a boldog szülők elárulták, hogy a két tervezett lánynév közül végül a Vilma mellett döntöttek.

Ritka nevet választottak

A tavalyi adatok alapján 2022‑ben a Hanna nevet adták a legtöbben, összesen 1131 újszülött kislányuknak. A százas listán nem szerepel a Vilma név, a századik helyen az Annabella áll, ezt 103 gyermek kapta tavaly.

A színész számára a mai napig meghatározó a szülei példája. „A szüleim halálukig, negyven évig éltek boldog házasságban. Édesapámra mindig számíthattam, mindig bizalommal fordulhattam hozzá, és biztonságban éreztem magam mellette. Szerintem ezt kell biztosítania egy apának. Sőt amióta megtudtam, hogy apa leszek, átfordult a fontossági sorrend, már nem én vagyok a fontos, hanem a baba és természetesen Hajnalka, ők ketten az én családom.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!