Napi friss

Ónodi Eszter – Meglepő, mi hiányzik neki a civil életből

Színésznőként keszekusza életet él, és néha elgondolkodik azon, mivel tölthetné az idejét, ha átlagos foglalkozást űzne.

Míg a átlagemberek sokszor ábrándoznak a sztárok fényűző életéről, addig bármilyen meglepően is hangzik, ez fordítva is előfordul. Ónodi Eszter árulta el, hogy mi hiányzik neki a civil életből. „A polgári létből a legnagyobb hiányom az unalom, meglepő módon. Mert annyira keszekusza egy színész élete, hogy azt gondolom, hogy az inkább a legpihentetőbb számomra, ha unatkozom” – osztotta meg a JOY Hungary YouTube-csatornáján.

A színésznő úgy érzi, hogy minden álma valóra vált, de szívesen visszarepülne az időben, hogy beszélgessen a fiatalkori énjével. Azt is elárulta, hogy mit mondana a zöldfülű Eszternek. „Huszonöt évvel ezelőtti önmagamnak azt mondanám, hogy egyáltalán ne szőjön terveket, mert ez a pálya a folyamatos kiszolgáltatottságról szól. Ami azért nem ilyen rémes, mint ahogy hangzik, de tudni kell, hogy mi mindig abból fogunk főzni, amit kapunk, és amivel megkínálnak, abból kell válogatni.” A képzeletbeli üzenetben azért megdorgálja egykori énjét, amiért azt hitte, hogy ötvenévesen öregnek fog számítani. A Valami Amerika sztárja mai napig kirobbanó formában van, köszönhetően a rendszeres futásnak, biciklizésnek és az új hobbijának, az úszásnak.

Kiemelt kép: RTL+/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!