Napi friss

Kasza Tibi – Nem haragszik Gajdos Tamásra és Klausmann Viktorra

A Szerencsekerék egykori műsorvezetői nemrég őszintén elmondták, mit gondolnak ifjú kollégájukról. Korábban azonban élesebb véleményt fogalmaztak meg róla.

A szombati Szerencsekerék VIP-ban a vetélkedő harminc évvel ezelőtti arcai, Pataki Györgyi, Klausmann Viktor és Gajdos Tamás szálltak versenybe a nyereményért. Mindez pedig azért nagy szó, mert a műsor készítői már az első évadban szívesen látták volna a régi műsorvezetőket – Klausmann és Gajdos mellett természetesen Vízy Andrást is –, de a tévések akkor úgy érezték, ez már nem az ő műsoruk, nem állna jól nekik, ha visszatérnének. Most azonban sikerült őket meggyőzni, igaz, Vízy ezúttal sem szerepelt – arról nincs hír, hogy meg sem keresték, vagy hogy egyszerűen nem vállalta a felkérést. Gajdos és Klausmann azonban visszatért, és őszintén elmondták, mit gondolnak a játék felfrissített verziójáról.

Klausmann Viktor rögtön azzal kezdte, hogy korábban több platformon nyilvánosan üzent Kasza Tibi műsorvezetőnek, mégpedig a következőt: „Ez egy show-műsor, ez egy meccs, egy focimeccs. Itt vannak a focisták, ők játszanak, ott meg csak egy bíró van” – mutatott Kaszára, aki rákérdezett: „Túl sokat beszéltem? Így élted meg?” Klausmann erre azt felelte: „Igen, nagyon sok volt. Körülbelül három-négy hónap kellett, hogy szépen beálltál. Addig kínoztak a szerkesztőid, míg rendben elindult a történet – dicsérte végül Kasza Tibit. Korábban a Palikék Világa by Manna podcastműsorában némileg erősebben fogalmazott, mikor a Szerencsekerékről kérdezték. Akkor azt mondta: – Abban a pillanatban, hogy Kasza Tibi vesz egy nagy levegőt, visszavesz a nagy arcából, és kisebb lesz az arca, sikerülni fog. Ez a szilveszteri adásban bejött. Kasza Tibi egy kommunikációs zseni” – vélekedett egykor Klausmann Viktor, aki akkor sem titkolta, hogy figyelemmel követi a műsort, és tud rajta nevetni.

A szombati játékban Gajdos Tamás is kifejtette nézőpontját. „A mi időnkben ennek nagyon szigorú formai keretei voltak: időben, térben és szabályokban is. Nekem túlzottan laza, mondjuk úgy, hogy bőbeszédű – lehet ezt rád mondani? – voltál, tehát nem szűkszavú – magyarázta Kaszának, aki állta a sarat, és mosolyogva hallgatta a híradós mondandóját.  – Több volt a szöveg, mint a játék. Mondjuk, ez mostanáig se sokat változott, de kétségtelenül sok látványos show-elemmel és egyebekkel gazdagítva fel van tupírozva a műsor. A nézettségi számok pedig önmagukért beszélnek, ez a lényeg – zárta gondolatmenetét Gajdos. A híradós korábban nem volt elájulva az új Szerencsekeréktől. Egy interjúban éles kritikát fogalmazott meg: – Tartalmában, hangulatában nem biztos, hogy szerencsés változtatásokon esett át. A műsort vezető Kasza Tibor személyiség, stílusa olyan, amilyen – ezt a producer felelőssége eldönteni, hogy mennyire passzol az ő elképzeléseihez –, de az az alpári, sokszor a játékosokat vagy a táblánál álló hoszteszt megalázó és sértő hangnem és a játékosok színvonala kritikán aluli” – fejtette ki egykor.

A szombati adásban ugyanakkor nyoma sem volt feszültségnek a szereplők között, vélhetőleg Klausmann és Gajdos sem bántó szándékkal mondták, amit mondtak korábban, és úgy tűnik, Kasza Tibiben sincs semmiféle harag vagy rossz érzés idősebb kollégái felé, amiért őszintén hangot adtak véleményüknek.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!