Napi friss

Tóth Gabi és Krausz Gábor – Nem lenne példátlan, ha újra egymásra találnának

Az énekesnő most épp szerelmesen tombol, ám ha a szülei példáját követi, nem kizárt, hogy egy újabb, nem várt fordulattal sokkolhatja majd az országot.

Ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz parázs is – tartja a mondás. Az idő majd eldönti, Tóth Gabi és Krausz Gábor esetében ez igaz lesz-e. Egy biztos: a házaspár hosszú évekig igazi szenvedéllyel szerette egymást. Krausz minden szavából, mozdulatából sugárzott, hogy bolondul a feleségéért. Mindig, minden körülmények között megvédte, ha párját bántani merték. Gabi is ugyanilyen érzelmeket táplált a férje iránt, sokszor felkelt éjjel, csak hogy csodálja őt álmában. Együtt tervezték a jövőt, amit most, úgy tűnik, külön-külön folytatnak. De mint tudjuk, az élet nagy forgatókönyvíró. Már a gyermekük, Hannaróza születése is felért egy csodával Gabi orvosi eredményei alapján, és ugyanígy nem gondolták, hogy az első igazi, közös fészekbe való beköltözés után ilyen hamar elválnak útjaik. Miért ne történhetne meg hát az is, hogy még egyszer újra egymásra találnak az életben?

Örökölt sors?

Nem ők lennének az első példa erre, és nem is kell nagyon messzire menniük, hiszen a közvetlen környezetükben történt meg ugyanez. Akkor a séf még nem volt Gabi életének a része, ám minden bizonnyal jól ismeri a Tóth szülők történetét, akik még 2014-ben, 35 év házasság után kerültek hasonló helyzetbe. Nem volt egyszerű időszak, de akkoriban Erika és István leültek Gabival és a nővérével, ­Verával, hogy együtt, négyesben hozzák meg a döntést: külön folytatják az életüket. „Nagyon sokáig élték a vidéki, nyugodt, rutinos életüket, de aztán a Budapestre költözéssel megváltozott az addigi életük, egy új életritmust kellett felvenniük. A sok élménynek köszönhetően szépen lassan minden megváltozott közöttük, eléltek egymás mellett, és végül már nem működött a dolog kettejük között” – árulta el akkoriban Gabi a Blikknek, miután egy díjátadón az édesanyja nem az édesapja kíséretében, hanem egy másik férfi társaságában jelent meg.

Friderikusznak elárulta, hogy orvos szeretett volna lenni (Fotó: Archív)

A béke bármit hozhat

Másfél évvel később aztán a Tóth szülők ismét egymásra találtak. „Volt egy mosolyszünet, akkor anya nálam lakott. Kellett nekik, hogy újra összecsiszolódjanak – mesélte az énekesnő az Összezárva Friderikusszal című műsorban, mindezzel arra utalva, hogy a szülei újra egy párt alkotnak. Hogy ez a béke máig tart, csak abból sejtjük, hogy majd’ tíz éve nincs hír az ellenkezőjéről. De legyenek a Tóth szülők bárhogy is, az már a mosolyszünet alatt sem volt kérdés, hogy képtelenek teljesen elszakadni egymástól. – Anyu néha főz apunak, apu segít anyunak dolgokban. Szépen működik az egész így is” – árult el Gabi részleteket annak idején. Ezek alapján még Gabi és Gábor is visszatérhet egymáshoz.

Megy az üzengetés

Az érzelmek ugyanis, nagyon úgy fest, egyik oldalon sem múltak el. Hiába jött a képbe egy harmadik fél a Fricska táncosa, Papp Máté Bence személyében, akivel úgy tűnik, Gabi máris új életet kezdett. Az énekesnő ugyanis ugyanúgy üzenget a férjének, ahogy Krausz neki. Először a séf jelentkezett egy beszédes videóval egy héttel azután, hogy nyilvánosságra hozta a válásukat, sorai közt elrejtve az okot: a Fricska táncosát. Most viszont mintha a dühét és csalódottságát a dac váltotta volna fel. Az Instagram-történeté­ben megosztott felvételén ugyanis éppen edz, a videó alá pedig az X-Faktor egykori győztesének, Alee-nak a Nincsen gond című számát vágta be, aminek szövegét hallgatva egyértelmű képet kapunk róla, hogy is van most: „Lesz*rom, nincsen gond, építem az életem. Lesz*rom, minden jó, mert az égiek velem. Ez lett az életem, sok volt a sérelem, tudom, hogy te nem érted. Lehet, hogy éhezem, millió érzelem, de tesó, csak zenélek…” – szól a dal. Mire Gabi kisvártatva a Gladiátor című film híres betétdalával, a Now We Are Free-vel – magyarul Most már szabadok vagyunk – jelentkezett be. Tette mindezt a Mátéval hivatalosan első közös, horvátországi nyaralásán. Azaz a legnagyobb szerelem közepette is azonnal a férje posztjára reagált… Fontos azonban hozzátenni, hogy az éremnek mindig két oldala van. Valóban furcsa, hogy Gabi pár hete még az idilli családi boldogságát hirdette, de nem tudhatjuk, mi vezetett odáig, hogy hirtelen mindent borított, és ennyire vissza akarta kapni a szabadságát…

A családban marad

Ahogy láthatóan Gabi és Gábor sem engedték el még egymást teljesen, úgy a család sem a séfet. Ugyanis Tóth Vera esküvői posztja alatt, amiben magazinunk címlapját osztotta meg, Krausz volt az első kommentelő. Egy rakat szívecskével üzent sógorának és sógornőjének, Vera pedig szintén szívecskével viszonozta a gesztust. A reakcióból pedig egyértelműen kivehető, hogy bármi történik is, a séf már a Tóth család szeretett tagja marad örökre.

Kiemelt képek: TV2, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!