Napi friss

Eszenyi Enikő a Dancing with the Starsban – Máris féltik miatta a táncpartnerét

Várható volt, hogy a színésznő szereplése megosztja az embereket.

Eszenyi Enikő is parkettre lép a TV2 táncos műsorának negyedik évadában, táncpartnere pedig nem más lesz, mint Hegyes Bertalan, aki az első és a harmadik évadban győzedelmeskedett. Először Gelencsér Tímea táncpartnereként, míg tavaly Csobot Adél párjaként emelhette magasba a kupát. „Nagyon örülök, hogy itt vagyok – kezdte Eszenyi Enikő a csatorna sajtótájékoztatóján. – Amikor kicsi voltam, Csengerben arról álmodoztam, hogy balerina leszek, de hát ott nem lehetett ilyesmit tanulni. Tehát most valóra válik a gyermekkori álmom. Azt hiszem, a műsor történetében én vagyok a legidősebb szereplő, úgyhogy szeretnék erőt és energiát adni a korosztályomnak, hogy van bennünk szufla és életerő. És egy ilyen csodálatos partnerrel pedig lámpalázban és lábujjhegyen fogom tölteni a következő időszakomat” – mondta széles mosollyal az arcán a Vígszínház egykori igazgatója.

Hegyes Berci nem titkolja, óriási megtiszteltetés számára, hogy Eszenyi táncpartnere lehet. A színésznő pedig egyelőre hiába kéri, hogy ne hívja művésznőnek, a fiatal fiú először szeretné bizonyítani rátermettségét, és utána kiérdemelni az Eszenyivel való közvetlenebb viszonyt. „Nekem azért kihívás kicsit, mert magas kvalitásai vannak Enci művésznőnek – nyilatkozta Berci. – Remélem, tudok neki újat mutatni, szerintem jó kis páros leszünk.”

Eszenyi Enikő nem először szerepel a TV2 show-műsorában, annak idején a Megasztár zsűritagjaként szerzett országos ismertséget, népszerűséget. Idővel hátat fordított a tévének, és csak a színháznak élt, sokáig a Vígszínház igazgatója volt. A pesti teátrumból végül botrányos körülmények között távozott, és egészen mostanáig kerülte a nyilvánosságot. Ennek tudható be, hogy a táncos műsorban való szereplése megosztja az embereket. „Nem értem, mit keres a versenyben ez a beképzeld, arrogáns nő” – írta egy kommentelő, míg egy másik hozzászóló azt fejtegette, hogy ebben a műsorban a nézők szimpátiája is fontos. „A művésznő sajnos tett róla, hogy sok embernek ne legyen szimpatikus.”

Érdekes módon sokan Bercit féltik Eszenyi miatt, hogy a színésznő vegyes megítélésének ő issza meg majd a levét. „Szegény Berci, így elsők közt fog kiesni” – így egy kommentelő, míg egy másik azt írta: „Az az érzésem, így Berci nem sokáig fog jutni. Olyasmi lehet majd, mint Andrei és Rubint Réka legutóbb…” Persze vannak, akik megbocsátották Eszenyi múltban elkövetett bűneit, és várják, hogy táncolni lássák. „Szerintem jó lesz Enikő. Maximalista nő, ebből adódtak a problémák. Kíváncsi leszek” – írta egy néző, míg egy másik a következőt: „Na rá kíváncsi vagyok. Nagyon meglepődtem, nem számítottam rá. A Megasztárban szimpatikus nő volt. Sok sikert kívánok.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!