Napi friss

Krizsó Szilvia – Családjával felejthetetlen napokat töltöttek Náray Tamásnál

Az élményekre éhes egykori híradós nemrég a divattervező-festőművész-író vendégszeretetét élvezve felfedezte Katalóniát.

Régóta hiányzik a képernyőről, ám az interneten évek óta gyárt inspiráló tartalmakat. Többek között az egykori divattervezővel, Náray Tamással is így mélyült barátsággá a munkakapcsolatuk. Négy évadot ért meg a Köztünk szólva című beszélgetős sorozatuk, amelyet a koronavírus idejére jellemző bezártság inspirált, és csak a rengeteg munka miatt hagyták abba. Egy időre. Mert úgy tűnik, őszre is terveznek valami izgalmasat. Többek között ezt is megbeszélték, amikor Szilvia legutóbb Spanyolországban járt. A katalán fővárost, Barcelonát egy hetük volt felfedezni, innen nem messze él immár több mint öt éve Náray Tamás, aki vendégségbe hívta az egész családot. „Hiába imádom a tengert, régen fordult elő olyan az életemben, hogy a nyaralás kizárólag a passzív pihenésről szóljon. Ezúttal csak egy nap jutott napozásra, mert Barcelonából mindent látni akartunk. Velem tartott a férjem, a lányunk, Luca és az anyukám is, aki apukám 2009-es halála óta sokszor utazik velünk. Gyakran szervezünk csak csajos utazásokat vele és Lucával, és rendszeresen együtt vagyunk a balatoni nyaralónkban is. Már ha nem dolgozik, mert a mai napig aktív, egy pénzügyi termékekkel foglalkozó cégnél dolgozik. Barcelonába azonban nem a mi, hanem Náray Tamás hívó szavára érkezett, aki azóta kedveli anyukámat, hogy először találkoztak. Nekem is nagyon jólesik, hogy Tamás mindig anyu eszét, eleganciáját, műveltségét méltatja. ’Az a finomság, ami Gabiban benne van!’ Most is így dicsérte” – büszkélkedik Szilvia.

Szilvi édesanyja is velük tartott Barcelonába (Fotók: Archív)

Alicantétól Malagáig

Idén Szilvia lánya miatt is Spanyolország volt a család számára az egyik fő úti cél. „Nálam a nyár a feltöltődésé. Ilyenkor jóval kevesebbet dolgozom, mint általában, nem vállalok céges tréningeket, hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni. De idén Luca azt kérte, hogy nyárra is keressünk neki nyelvtanulási lehetőséget, ezért 3 hétre elutazott Alicantéba. Napi négy órában spanyolul tanulhatott, a délutánokat szörfözéssel és egyéb élmények szerzésével töltötte. Mi csak ezt követően utaztunk ki hozzá, aztán kocsit béreltünk, és egészen Malagáig csordogáltunk, hogy menet közben egy-egy várost felfedezzünk, mielőtt Barcelonában anyukámmal és Tamással találkoztunk” – magyarázza.

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!