Napi friss

Sebestyén Balázs szerint a házasság intézménye elfáradt

A rádióson kívül sokaknak volt megszívlelendő aranyköpése a házasságról.

Sebestyén Balázs

„Önmagában a házasság intézménye nagyon fáradt történet. Ez egy több ezer éves rendszer, ami nem a jelenkorra lett kitalálva, sokszor ezért nem is működik.” Nála működik, elvégre ő és felesége, Viki majd másfél évtizede keltek egybe.

Fásy Ádám

„A villanykörtét Marika cseréli ki, és kettőnk közül ő tudja, hol vannak a csavarhúzók és a kalapács… Ennyi a jó házasság titka.” Fásy egyébként harminc évvel ezelőtt házasodott össze Marikájával.

Gáspár Laci

„Ha működtetni akarsz egy házasságot, hetente egyszer randevúzz a feleségeddel. Én ezt teszem minden szerdán.” Az énekes és Niki kilenc éve élnek házasságban, ez több mint négyszáz szerdai randevút jelent.

Jackie Kennedy

„Először szerelemből házasodik az ember, második alkalommal a pénzért, harmadszor pedig azért, hogy legyen mellette valaki.” Ő tényleg így csinálta, a néhai elnökhöz, John Kennedyhez szerelemből ment férjhez, a hajómágnás Aristoteles Onassishoz a pénzéért, élete utolsó éveiben pedig egy üzletember, Maurice Tempelsman volt a partnere, akivel nem kelt egybe, de együtt éltek boldogan.

Catherine Zeta-Jones

„Ahhoz, hogy egy házasság jól sikerüljön, minden férfinak és nőnek külön fürdőszobára lenne szüksége. Ennyi.”

Hillary Clinton

„Számomra minden házasság igazi rejtély, még a sajátom is. Szóval nem igazán számítok szakértőnek a témában.” Emlékezve a Monica Lewinsky ügyre, és arra, hogy Bill Clinton félrelépését megbocsátotta, mégis tudhat valamit.

Mel Gibson

„Ma sem tudom, hogy mire is vágyik egy nő. Azt hiszem, a helyes válasz valahol a beszélgetés és a csokoládé között lehet.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!