Napi friss

Danics Dóra már az édesanyjának is bemutatta celebrandis szerelmét

Az énekesnő boldogabb, mint valaha.

Danics Dóra egy egészen új oldalát mutatta meg a Celebrandiban. A sok csalódás és sikertelen próbálkozás után az énekesnő elhatározta, hogy ország-világ előtt szeretné megtalálni a nagy ő-t. Utólag kiderült, hogy nem is dönthetett volna jobban, hiszen így találkozott Banka Bencével, akivel mindössze két randi után döntöttek úgy, hogy kamerákon kívül is folytatni szeretnék az ismerkedést. Valószínűleg akkor még egyikük sem gondolta, hogy a véletlennek köszönhetően ez elég gyorsan bekövetkezik. Az énekesnő a forgatás után rögtön Horvátországba készült utazni egy munka miatt, azonban az autó egy nappal az indulás előtt lerobbant.

Danics Dóra és Banka Bence a Celebrandiban (Fotó: RTL/Sajtóklub)

„Ezt mi egy kicsit isteni jelnek vettük, és így lett egy hetünk, amit el tudtunk tölteni kettesben” – mesélte a Fókuszban Dóra. „Ebben az egy hétben volt lehetőségünk mindkettőnknek beugrani a mély vízbe, ugyanis kaptam egy meghívást Szilviától, Dóri anyukájától egy kiállítás megnyitójára, ahol volt lehetőségem találkozni vele” – vette át a szót Bence, aki hozzátette, hogy már az ő szülei is bemutatkoztak újdonsült szerelmének. Az X-Faktor felfedezettje a műsorban elárulta, hogy fontos neki az édesanyja, Bach Szilvia véleménye, aki olykor hajlamos kritikus lenni a választottjaival szemben.

Danics Dóra és Banka Bence a szülőkkel (Fotó: rtl.hu/Fókusz)

Miután Dóra végül nekivágott Dalmáciának, nem sok idő kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, nem bírják egymás nélkül. A spirituális fiú ugyanis fogta magát, és kedvese után ment a szomszédos országba. Döntését egyáltalán nem bánta meg, kapcsolatuk egy magasabb szintre lépett.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!