Napi friss

Schumacher Vanda – Két menyasszonyi ruhát is vásárolt magának

Nemrég még a Celebrandiban szerepelt.

Schumacher Vandával mindig történik valami extrém dolog az utazásai során, ezeket a pillanatokat előszeretettel osztja meg a követőivel. Legutóbb Los Angeles utcáján sétálgatva jelentkezett be, majd levideózta, amint betér egy-egy ruhaüzletbe, és felpróbálja a kinézett darabokat. Szegecses melltartó, szőrme kabát, bársony kalap – következtek egymás után a furcsa kiegészítők, de az első butikban végül semmit nem vásárolt a borsos árak miatt. Végül egy sokkal pénztárcabarátabb helyre tévedt be, ahol pár perc terepszemle után az esküvői ruhák felé vette az irányt. „Nem tudom, hogy mi van velem, de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne próbáljam fel – mutatta TikTokon az egyik különleges ruhakölteményt, amit pár perccel később magára is öltött. – Így kerültem abba a szituációba, hogy random esküvői ruhákat próbálgattam a Melrose Avenue-n. Most így nézve, elég egyértelműnek tűnik, de ott nem igazán tudtam, hogy hogyan csöppentünk ebbe a projektbe. És amikor felvettem ezt a ruhát, egyszerűen nem hittem el. Konkrétan úgy éreztem magam, mint egy múlt századi hercegnő-menyasszony” – mesélte a videóban a Celebrandi szereplője.

Nem sokkal később egy újabb menyasszonyi ruhát vitt be a próbafülkébe. A fizetés után realizálta, hogy mi is történt vele. „Ezért nem járok vásárolni, mert most vettem kettő darab esküvői ruhát magamnak. Nem hogy kettő férjem sincs, hanem egy se. Istenem, ezt megint miért csináltam?! Nem volt olcsó sem, nem értem, hogy miért tettem ezt…”

@vandaschumacher

Na ez is váratlan volt 🤷🏼‍♀️😅🫠 #whatisgoingon #napivlog #egynapvelem #la #losangeles #losangelesvlog #melroseave #haul #mitvettem

♬ original sound – SchumacHERO

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!