Napi friss

Kertész Zsuzsa – Hátborzongató történet miatt kezdett el utazgatni

Egy asztrológus fedte fel az egykori bemondónak, hogyan halt meg az előző életében.

Kertész Zsuzsa az ország egykori legismertebb bemondónője elárulta, hogy hogyan lett az utazás szerelmese. Az új helyek felfedezése és a kíváncsiság mellett egy hátborzongató történet hajtotta, hogy belevágjon élete legnagyobb kalandjába. „Az egyik nagy vágyam az volt, hogy Bretagne-ba eljussak. És hogy miért? A horoszkópkészítés meg az ezotéria meg egyáltalán az ezzel kapcsolatos dolgok nagyon izgattak mindig. Egyszer összetalálkoztam Hernádi Gyulával, beszélgettünk, és mondtam neki, hogy nagyon érdekel engem ez a téma” – fogott bele a Korhatártalanul című műsor legutóbbi adásában, majd hozzátette, hogy a híres író rögtön kapott is az alkalmon, és a kezébe nyomott öt spiritualitással kapcsolatos könyvet.

Zsuzsa ezt követően felkeresett egy horoszkópkészítő szakembert, aki hosszas elemzés után hajmeresztő dolgot mondott neki. „Figyeljen ide! Maga a múlt század, tehát 1920-as évek tájékán egy bretagne-i férfi volt, aki agyvérzésben halt meg azért, mert mindig valahogy elkülönítette és bezárta magát. Úgy élt, mint egy remete, nem lehetett megközelíteni, mindig morcos és mindig durva volt, és kemény az emberekkel. Ha maga nem akar agyvérzésben meghalni – lehet, hogy ez is predesztinált erre a pályára –, akkor, legyen szíves, nyisson, és közeledjen az emberekhez!” – idézte az asztrológus szavait az egykori bemondó.

Zsuzsát olyannyira nem hagyták nyugodni az elhangzottak, hogy később férjével indult útnak, hogy felfedezzék az említett francia régiót. „Mindenképp el akartam menni. Meg is szerveztem ezt az utat, és tényleg egy gyönyörű utazásunk volt.” A látogatást megpecsételve egy különleges gránitot vásárolt magának, ami napszakonként mindig máshogy pompázik.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!