Napi friss

Pesák Ádám: „Ha elveszítjük a bizalmat a másik iránt, akkor vége mindennek”

Villáminterjúnkban a színész fejezi be az elkezdett mondatokat, és elárulja azt is, mely testrészére kötne legszívesebben külön biztosítást.

Tanulópénz volt…
amikor egy-egy szituációban rossz­ döntést hoztam. Nem hiszek abban, hogy az ember más kárán tanul, szerintem csakis a sajátján. Én is így tanultam meg, merre is akarok menni az életben. Szerintem már az is fél siker, ha tudjuk, merre nem szeretnénk haladni.

Sorozatban játszani…
már nem kínos és megbélyegző. A sorozatoké a jövő, és ez előttem is új világot nyitott meg. Szeretném minél jobban kivenni a részem a belőle. Persze egy nagyjátékfilmben is szívesen szerepelnék.

A legtöbb megjegyzést…
a szemöldököm miatt kaptam és kapom. Külön életet él, ezt kaptam a sorstól. Már gondoltam is rá, hogy külön biztosítást kötök rá. Sokan azt hiszik csináltattam, de higgyék el, természetes. Rendszeresen ápolom, mert különben elburjánzik. Gyerekkorunkban a bátyám azzal viccelődött, két gerenda nőtt a szemem fölött. Tény, ad egy karaktert az arcomnak.

Ha bármi történik velem…
azt elsőként a szüleimnek és a kedvesemnek mondom el.

Nem tudok ellenállni…
egy jó kis kanapéra ledőlős,  sorozatnézős, egészségtelen dolgokat evős délutánnak. Ezt a programot bármikor be tudom iktatni, ez nekem valóságos ajándék. Imádom a chipseket, a különböző rágcsákat, és a sajttortát is.

Egy barátságban a legfontosabb…
a bizalom és az őszinteség. A legrégebbi barátságaim tizenhét éve tartanak, és a barátaimért tűzbe tenném a kezemet.

Egy szerelemben a legfontosabb…
az őszinteség és az egymásra figyelés. Fontos, hogy halljuk egymás mondatait, és ne legyen bennünk félelem semmi miatt. Muszáj őszintének lenni, figyelni, mire miként reagál a másik, és hogy van-e benne megértés. Hosszú távon csak így működhet. Ha elveszítjük a bizalmat a másik iránt, vége mindennek!

Szívesen elcserélném…
azt a tulajdonságomat, hogy időnként meggondolatlanul beszélek és cselekszem. Aztán persze fogom a fejem, hogy nem így kellett volna. Türelmetlen vagyok még magammal szemben is, hirtelen akarok nagyot mondani, ki is szalad a számon, aztán meg már ciki visszakozni.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!