Napi friss

Így buliztak a sztárok a Szigeten! – fotókkal

Múlt csütörtökön kezdődött, kedden pedig véget ért Közép-Európa legnagyobb zenés eseménye, ahonnan természetesen a hazai hírességek sem hiányozhattak.

A Hajógyári-sziget már a fesztivál első napjain is tele volt, de kedd estére csordultig telt. A Sziget szervezőinek ugyanis sikerült Magyarországra csábítaniuk az egyik, ha nem a legnagyobb világsztárt, a hétszeres Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnőt, Billie Eilish-t, akire rengetegen voltak kíváncsiak. Persze volt, akit inkább a szombati nap vonzott, amikor David Guetta zenélt a nagyszínpadon, ahogy az Imagine Dragonsra is sokan voltak kíváncsiak. És ahogy az lenni szokott, a hazai sztárvilág apraja-nagyja is megfordult a népszerű rendezvényen.

Úgy tűnik, Sáfrány Emese kiheverte az Intivel való szakítását. Csinos, horgolt ruhájában jókedvűen bulizott a még mindig darázsderekú édesanya.

Zsidró Tamás sztárfodrász a párjával (a képen jobbra) és a Sláger Rádió tulajdonosával mulatott. A mesterfodrász egy egyszerű farmert és pólót választott a fesztiválozáshoz.

Pataki Ági a látszat ellenére nem egyedül érkezett, férje, Kovács Gábor filmproducer kíséretében fesztiválozott. Az egykori modell a laza, kényelmes stílus mellett döntött, a keki szín pedig illett a napbarnított bőréhez.

Király Linda szettje tökéletesen belepasszolt a naplementébe. Az énekesnőnek még a napszemüvege is illett az öltözékéhez.

Gelencsér Tímea feltűnő szoknyájához cowboycsizmát húzott. Iagzából mindegy, mit vesz fel az egykori szépségkirálynő, mindenben jól mutat.

Iszak Eszti nem mindennapi, ezüstszínű ruhájáról Lady Gaga extravagáns fellépőszettjei juthatnak eszünkbe. Már csak az extrém frizura hiányzott!

Kiemelt képek és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!