Napi friss

Eddigi legnagyobb koncertjére készül a Halott Pénz

Az ország egyik legnépszerűbb zenekara jövőre ünnepli fennállásának 20. születésnapját.

Három telt házas Budapest Aréna- és 12 telt házas Budapest Park-koncert, rengeteg sláger és szakmai díj után emeli a tétet a Halott Pénz, és 2024. június 8-án a Puskás Arénában a rajongóikkal együtt egy felejthetetlen show-val ünneplik meg a zenekar 20. születésnapját.

2004-ben jelentek meg Marsalkó Dávid első dalai Halott Pénz néven, 2013 óta pedig már egy hétfős zenekarral vált egy ország kedvencévé. Az elmúlt 10 évben nincs olyan hazai slágerlista, amelyen ne szerepelne a Halott Pénz neve, napjainkban az ország egyik legnépszerűbb zenekaraként ünnepelhetjük őket. Az első áttörést 2012-ben a Feneked a gyengém című dal jelentette, majd a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemez után kiderült, közel sem egyslágeres csodáról van szó. Az olyan dalokkal, mint a Minden szobába kell álom vagy az Ugyanúgy hallasz bizonyították, hogy szövegeikkel tudnak igazán mélyre is menni, és a mai napig szlogenszinten működő, mindenki által ismert és idézett maradandó sorokat írni. Az olyan számokkal pedig, mint az Amikor feladnád vagy az Élnünk kellett volna képesek sokaknak erőt adni a a nehéz pillanatokban is. „A Halott Pénzt a közönség szeretete vitte végig azon a különleges úton, amit eddig bejártunk, és most együtt elértünk oda, hogy becélozhatjuk Magyarország legnagyobb koncerthelyszínét, a Puskás Arénát! Szeretném, ha együtt ünnepelhetnénk ezt a 20 évet mindenkivel, aki szereti a dalainkat, és megígérjük, hogy új szintre fogjuk emelni a hazai koncertélmény fogalmát!” – mondta el a jubileumi koncert apropóján Marsalkó Dávid.

A jegyvásárlás augusztus 16-án 10 órakor nyílik meg a regisztrált Live Nation-tagok számára, a teljes körű jegyértékesítés pedig augusztus 18-án, 10 órakor indul a www.livenation.hu oldalon.

Kiemelt kép: Halott Pénz

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!