Napi friss

Renée Zellweger – Váratlanul egy nagycsaládba csöppent

Akárcsak Bridget Jones, neki is sokat kellett várnia, hogy megtalálja az igazit. A szerelemmel azonban gyerekek is jöttek. Nem is egy!

Nemrég derült ki, hogy jóvágású brit műsorvezető, Ant Anstead titokban eljegyezte Renée Zellwegert. Azt egyelőre nem árulták el, hol és mikor milyen körülmények között történt a lánykérés. De sokatmondó, hogy épp egy nappal azután röppent fel a hír, miután Renée először mutatkozott közös fotón párja két nagyobbik gyerekével, az első házasságából született 19 éves Amelie-vel és a 17 éves Archie-val. Arról már korábban lehetett hallani, hogy a két tinédzser remekül kijön a híres pótanyukával, bár nem találkoznak vele túl gyakran, hiszen Angliában élnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ant anstead (@ant_anstead) által megosztott bejegyzés

Ansteadnek ma már Los Angeles az otthona, ahol legkisebb csemetéje is él – ugyanis van egy négyéves fia is a második feleségétől. A cuki Hudsonnel kifejezetten gyakran látni együtt a színésznőt, aki ötven fölött életében először megtapasztalhatta a kisgyerekes anyaságot. Játszótéren, tengerparton, Disneylandben is látták őket együtt, és Renée nem is tagadja, sok örömöt hoztak az életébe kedvese gyerekei, hiszen váratlanul tulajdonképpen egy nagycsaládba csöppent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ant anstead (@ant_anstead) által megosztott bejegyzés

Kiemelt képek: Getty Images, Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!