Napi friss

Sandra Bullock – Kegyetlen betegség ragadta el tőle élete szerelmét

A színésznő szombaton elhunyt kedvese mindössze 57 éves volt.

Élete talán legnehezebb napjait éli át jelenleg Sandra Bullock, akinek párja, Bryan Randall a múlt hétvégén örökre lehunyta a szemét. A People magazin azt írja, a férfi szervezetét három évvel ezelőtt támadta meg egy gyógyíthatatlan sorvadásos betegség, az úgynevezett amiotrófiás laterálszklerózis, aminek egyik következménye, hogy az akaratlagos izmok idővel elgyengülnek, majd elsorvadnak. A család közleményéből kiderült, a férfi korán eldöntötte, betegségét magánügyként kezeli, szerettei pedig igyekeztek ezt tiszteletben tartani.

Bryan Randall, aki korábban modellkedett, majd fotósként lett ismert, a fotózásnak köszönhetően ismerte meg a nála két évvel idősebb Bullockot. 2015 januárjában ismerkedtek meg, amikor a színésznő felkérte a férfit, hogy örökítse meg örökbe fogadott fia, Louis születésnapját. A színésznő akkor már hosszú évek óta szingli volt, Randall pedig elvált, és szintén egyedülálló. Hamar egy hullámhosszra kerültek, és pont abban az időszakban lobbant lángra köztük a szerelem, mikor Bullock magához vett még egy gyereket, ezúttal egy kislányt, Leilát. A fotós később sajátjaiként szerette a színésznő gyerekeit, ahogy Bullock is a szívébe zárta kedvese korábbi házasságából született lányát. A kis mozaikcsalád remekül működött, olyannyira, hogy még a magánéletét mindentől óvó színésznő is boldogan mesélt róla egy interjúban. „Megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyerekünk van, vagyis három a nagylányával együtt. Ez a legjobb dolog a világon.”

Bár a nyilvánosság előtt teljes titokban zajlott a fotós betegséggel vívott küzdelme, a halálhírét bejelentő közleményből kisejlik, hogy az utóbbi időszak rettentően nehéz lehetett a család számára. Az orvosok fáradhatatlanul dolgoztak, hogy segítsék Bryant, az ápolónők pedig gyakorlatilag beköltöztek, hogy éjjel-nappal a férfi mellett lehessenek, gyakran a saját szeretteiktől vették el az időt, hogy a súlyos beteg fotóst ápolják. Sandra Bullock és a három gyermek számára most újabb lelkileg megterhelő időszak vár, hiszen meg kell gyászolniuk, el kell engedniük a társat, az apát, akit a világon a legjobban szerettek.

Kiemelt képek: Getty Images, Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!