Napi friss

Kylie Minogue – 9 jóképű férfi volt a szerelme

Májusban lett 55 éves a máig üde, kislányos bájáról is híres popcsillag. Ám a sokadik csalódás után most épp megint ugyanúgy szingliként keresi a párját, mint már annyiszor tette. És bár eddig még nem lett belőle feleség, töretlenül hisz benne, hogy egyszer érte is eljön a herceg fehér lovon.

Jason Donovan – 1984–1989

Kylie alig volt 17, amikor a Szomszédok című sorozat forgatásán egymásba szerettek egykori kollégájával – Ausztráliában ők lettek a 80-as évek ügyeletes tini álompárja. Közös daluk letarolta a slágerlistákat. Kylie végül összetörte Jason szívét.

Michael Hutchence – 1989–1991

A popcsillag az INXS együttes fenegyerek énekeséért hagyta el Donovant. Visszatekintve is azt mondja: a később fiatalon meghalt sztár volt élete szerelme, aki viszont vele szakított valaki másért: Helena Christensenért.

Lenny Kravitz – 1991

Hutchence-szal való fájdalmas szakítás után Kylie egy másik menő rockerrel, a frissen elvált Lennyvel vigasztalódott, de a románc nem bizonyult tartósnak.

Jean-Claude Van Damme – 1994

A belga szépfiúval és akcióhőssel a Street Fighter – Harc a végsőkig című moziban játszott együtt, és munkahelyi szerelem lett a közös forgatás vége. Van Damme később mesélt is a viszonyukról, és elárulta: bebarangolták együtt Thaiföldet. Aztán csendben elváltak.

James Gooding – 2000–2003

Az angol modellel három évig elválaszthatatlanok voltak, miután az ezredfordulón találkoztak egy díjátadón. A fiatalember drogproblémái végül megölték a szerelmet.

Oliver Martinez – 2003–2007

Sokan arra tippeltek, az énekesnő feleségül megy a francia filmsztárhoz, akivel együtt éltek Párizsban. Martinez mellette volt a mellrákkal folytatott küzdelme alatt, de miután Kylie meggyógyult, végül elváltak útjaik.

Andrés Velencoso – 2008–2013

Reklámfilmet forgattak a popsztár parfümjéhez, így találkozott a megnyerő külsejű, két fejjel magasabb spanyol modellel. Élete leghosszabb kapcsolata lett: kereken öt évig tartott. De nehezen egyeztették össze a munkarendjüket, így végül barátságban búcsút intettek egymásnak.

Joshua Sasse – 2015–2017

Sokan jósolták, hogy nem lesz jó vége a 20 évvel fiatalabb brit színésszel folytatott románcnak, de Kylie se látott, se hallott a szerelemtől, és Sasse menyasszonya lett. Nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy vőlegénye megcsalta egy fiatal színésznővel.

Paul Solomons – 2018–2022

Egy férfimagazin angol művészeti vezetőjéhez fűződött Kylie legutóbbi komoly párkapcsolata, de négy esztendő után sajnos véget ért az idill.

Kiemelt kép és fotók: Getty Images, Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!