Napi friss

Emlékeznek még? A Nagy Duettben egyszerre négy várandós híresség szerepelt egyszerre

Van olyan néző, aki nem érti, miért szerepel valaki terhesen a képernyőn, holott sztárjaink már számos alkalommal bizonyították, hogy nincs ebben semmi ördöngősség.

A napokban osztotta meg Puskás-Dallos Bogi, hogy egyik követője megszólta, amiért terhesen vezeti a Celebrandi című műsort az RTL-en. „Szerintem egy terhes nő nem való a képernyőre! Korábban, ha egy műsorvezető, riporter terhes lett, viszonylag gyorsan lekerült a képernyőről. Nem értem, ez most miért divat?!” – állt a kommentben. Ám korántsem Bogi az egyetlen, aki várandósan szerepel a képernyőn. Valószínűleg a honi televíziózás történetében a TV2 A Nagy Duett című műsora foglalkoztatta egy időben a legtöbb várandós hölgyet. A 2018-as szériában Nagy Adri a zsűriasztal mögött, az ikrekkel várandós Kollányi Zsuzsi, Csobot Adél és Tápai Szabina a színpadon dolgozott.

Tóth Gabi szintén zsűritagként dolgozta végig a várandósságát, Tóth Angelika és Gonda Kata pedig a Keresztanyu című sorozatban forgatott. Előbbinek a terhességét bele is írták a történetbe. Nádai Anikó a Házasodna a gazda című realityt forgatta kisfiával a szíve alatt, míg a második gyermekével várandós Dér Heni még egy klipforgatást is bevállalt. Debreczeni­ Zita fotósként tevékenykedett a terhességei alatt. Kulcsár Edina az első két várandósságát végigdolgozta, többször is elmondta, anyagilag nem engedhették meg maguknak a lazítást, főleg a koronavírus idején. Harmadik terhessége alatt viszont már csak akkor mondott igent a felkérésekre, ha kedve volt hozzá.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!