Napi friss

Pál Dénes – Fülledt hangulatú, szexi videóval jelentkezett

Vadonatúj arcát mutatja meg új klipjében az előadó. Bár nála máig sokan a lírai vonalat követelik, azt mondja, leszámolt azzal, hogy meg akarjon felelni mindenkinek.

Az én mátkám éppen olyan lett mind zeneileg, mind képileg, amelyben tökéletesen otthon érzi magát. „Az én mátkám alapvetően egy Petőfi vers, aminek egy részét meg is tartottam refrénként, a szöveg többi része pedig egyszerűen kigurult belőlem, soha ilyen egyszerűen nem készült még dalom – mesélte Dénes. – Azok között, akik már hallották és látták a klipet, vannak olyanok, akik hiányolják a „régi” stílust, erőteljes véleménnyel is találkoztam már, amely szerint hagyjam meg másnak ezt a stílust, és maradjak a megszokottnál. Korábban hasonló esetben sokat rágódtam, megviseltek a kritikák, képes voltam órákig gondolkodni egy-egy kommenten is.”

Az énekes elárulta, az elmúlt évek sokat keményítettek rajta, és úgy érzi, itt az ideje a kísérletezésnek. „A kedvenc megjegyzésem: egy családapának nem kellene ilyen túlfűtött csajozós dallal előjönnie. Nem látom az összefüggést, de megnyugtattam az illetőt, hogy a feleségem eljött a klipforgatásra és nem talált kivetnivalót sem a dalszövegben, sem a klipben szereplő hölgyben, aki egyébként tehetséges táncos – nevetett Dénes. – Mostanra megtanultam kezelni ezeket a kommenteket, véleményeket és úgy döntöttem, ha már nem tudok mindenkinek megfelelni, elsősorban magamnak fogok. Rögösebb, nehezebb persze letérni a járt útról, de hiszem, hogy okozok még meglepetéseket ezen kívül is, érkezik még néhány újdonság – tette hozzá az előadó.

Kiemelt kép: Archív

A STORY MAGAZIN FRISS SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!