Napi friss

Hegyes Berci férfiként egyáltalán nem szégyell egy nőies dolgot

Villáminterjúnkban táncművész fejezi be az elkezdett mondatokat, és mesél arról is, hogy visszavonulása után hol képzeli el az életét.

Tánc nélkül…
a világ sokkal rosszabb hely lenne, és én sem tudnék létezni. A tánc nekem a boldogság, az öröm, az önkifejezés – művészet és életforma.

Kozmetikushoz járni…
egyáltalán nem csak nőknek kell. Szerintem egy férfi is adhat magára, és lehet ápolt, ettől nem lesz nőies! Én is havi legalább egyszer elmegyek egy arctisztító kezelésre.

Nem mondok le…
anyukám csirkepörköltjéről. Kovi ubival a legjobb vasárnapi ebéd. Hála istennek, a tánc olyan jó alakformáló, hogy büntetlenül élvezhetem, mert záros határidőn belül lemozgom.

A szerelemben az a legnehezebb…
hogy sajnos van, hogy az ember azt bántja meg valamivel, akit a legjobban szeret, és a mai világban nagyon sok körülmény bonyolítja a valójában nagyon egyszerű folyamatot.

A szerelemben az a legszebb…
hogy valaki feltétel nélkül melletted áll, és elfogad, úgy ahogy vagy. A legeuforikusabb érzés szeretve lenni, és még inkább szeretetet adni.

Utazni…
nagyon szeretek. Imádok új helyeket megismerni, de a Balaton az örök szerelem. Ha visszavonulok, szeretnék a északi parton élni.

Kerülöm…
azokat a helyeket és szituációkat, ahol nem értékelnek. Tisztában vagyok a saját értékeimmel, olyan emberekkel veszem magam körbe, akikkel építjük egymást.

Régi szokásom…
hogy ébredés után mindig bevetem az ágyat. Utálok úgy hazamenni, hogy nincs elpakolva, nincs rend és nincs bevetve frissen az ágy! Ezenkívül a műanyag vizes palackomat mindig megjelölöm, a címkéjét letépem, és csokornyakkendőként a nyaka köré tekerem.

Csobot Adéllal…
a Dancing with the Stars óta is tartom a kapcsolatot. Vele minden táncos próba inspiráló és felhőtlenül jókedvű! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog menni a közös munka. Nemsokára pedig egy új, közös produkcióban is láthatnak majd minket.

Kiemelt kép: Story-Best Magán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!