Napi friss

Katalin hercegné – Három férfit szeretett Vilmos előtt

Egyik expasiját összeboronálta a legjobb barátnőjével.

1981-ben még elvárták az emberek, hogy Károly herceg egy arisztokrata, szűz lányt vezessen oltár elé. A 20 éves Lady Diana Spencer e két szempontból tökéletes királyi menyasszony volt. Harminc évvel később már nem volt elvárás sem a szüzesség, sem a nemesi rang, na nem mintha Katalin bármelyikkel is rendelkezett volna a férjhezmenetelekor. De kik voltak a walesi hercegné szerelmei Vilmos előtt?

Middletonék lánya 12 évesen esett szerelembe először, mégpedig egy Harry Blakelock nevű, nála egy évvel idősebb srácba zúgott bele. Harry az iskola legsármosabb tanulója volt, és bár kezdetben csak barátok voltak, a kapcsolat idővel elmélyült, mi több, egyesek szerint Harry vette el Katalin szüzességét is. A későbbi hercegnő 17 éves volt, Harry pedig 18, amikor a fiú úgy döntött, hogy az érettségi utáni úgynevezett gap yeart – amikor a leérettségizett brit gyerekek az egyetemen előtt egy évig utazgatnak, tanulnak a világban – Firenzében tölti.

Katalint a szakítás sokkolta, szenvedett, de sikerült leérettségiznie, és felvételt nyert a skóciai Szent András Egyetemre. Ám úgy döntött, hogy az egyetem előtti évben ő is elutazik Toszkánába egy évre. Harry ekkor már, idősebb lévén, egy angliai egyetemre járt, de számos tanácsot adott Katalinnak, hogy mit érdemes megtekintenie Olaszországban. Így, bár a szerelmi viszony véget ért, egy máig tartó jó barátság alakult ki közöttük. A barátságuk két dolognak köszönhető. Az egyik, hogy Harry diszkrét volt, soha nem fedte fel, hogy ő volt Katalin első szerelme, a másik pedig, hogy a fiú a hercegnének köszönheti a boldogságát. Katalin ugyanis megismertette vele egyetemi jó barátnőjét, Sarah Follettet, akit a fiú végül feleségül is vett. Sőt mindketten ott voltak a királyi esküvőn is.

Harry Blakelock és Vilmos herceg között Katalin két sráccal járt. Az egyikük egy William Marx nevű, igen jóképű osztálytársa volt. A szakítás után is jó barátságban maradtak, olyannyira, hogy amikor Katalin már Vilmos herceg kedvese volt, nem egyszer járt el szórakozni volt barátjával. William amúgy újságíró lett, sokáig Irakban dolgozott tudósítóként, és ma boldog kapcsolatban él. A másikuk Rupert Finch, akivel Katalin friss gólyaként 2001-ben találkozott a Szent András Egyetemen, a srác utolsó éves volt akkor. A hírek szerint kevesebb mint egy év randevúzás után szakítottak. Aztán jött a nagy ő Vilmos herceg személyében, a többi pedig már a történelem.

Erre a linkre kattintva fotókat is talál a hercegné egykori szerelmeiről.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!