Napi friss

Szulák Andrea: „Van bennem kurázsi, és talán a humor sem áll távol tőlem”

Újra láthatjuk a képernyőn a nagy sikerű Activity című televíziós játékot, amelynek a kiváló énekes-színésznő volt hosszú évekig az arca.

A műsor ötletét a készítők annak idején több csatornánál is megfuttatták, keresték a helyét, az arcát a műsornak. „Amikor megkerestek, hogy volna-e kedvem egy műsorvezető-válogatáson részt venni, számomra az volt különösen megható vagy érdekes, hogy alkalmasnak találnak egy ilyen feladatra. Bár ezt megelőzte a Ki vagyok én? című szintén játékos műsorfolyam a TV2-n, ahol lehet, hogy kiderült az alkotók számára: van bennem kurázsi, nem ijedek meg szokatlan helyzetektől, feladatoktól, és talán a humor sem áll távol tőlem. Nem számoltam azzal, mekkora kihívás ez, vagy azzal, hogy úristen, mit fogok mondani. Egyszerűen úgy voltam vele, gyerünk, fogjunk neki” – meséli a kezdetekről. A hat éven át sugárzott műsorban nagyon sok vendég szerepelt…

Megjelent a Story Rejtvény különszáma!

A folytatást keresse a Story­ Rejtvény különszámában, amelyben 24 oldalnyi fejtörő feladványt és számos izgalmas olvasnivalót is talál.

Kiemelt kép: Story-Best Magán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!