Napi friss

Palvin Barbara – Betartotta esküvő előtti fogadalmát

Hétvégén férjhez ment a modell.

Amióta egy járókelő lefotózta Palvin Barbarát gyönyörű menyasszonyi ruhájában – a fotót a Bors hozta le –, amint telefonnal a kezében éppen az esküvő helyszínére, leendő férjéhez igyekezett, sorra derülnek ki további részletek a szupermodell hétvégi esküvőjéről. Az egyszerű, de nagyszerű ruha tökéletesen tükrözte Barbara ízlését. Merész dekoltázsú, de elegáns ruha, amelyhez hosszú kesztyű, fátyol és egy divatos choker nyaklánc tartozott. Leengedett, hosszú fürtjeivel úgy festett, mint egy földre szállt angyal.

A magyarországi helyszín, hogy összekössék életüket Dylan Sprouse amerikai színésszel, korábban is borítékolható volt, hiszen maga Barbara is utalt rá egy korábbi interjújában: „Kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének” – nyilatkozta a VMagazine-nak még júniusban, és be is tartotta az ígéretét. Abban pedig a legtöbben egyetértenek, rendkívül szimpatikus, hogy éppen ott mondta ki a boldogító igent élete szerelmének, ahová gyermekkora köti. Szülei a fővárostól mindössze 45 perces autóúttal elérhető ceglédberceli birtoka is tökéletes helyszínnek bizonyult. A hathektáros Harlekin Birtok esküvői ünnepségeknek, zártkörű eseményeknek ad otthont. A kerti tó és a japán kert ideális a fotózásokhoz, a tó szigetén elhelyezkedő kis kápolna pedig szertartások megtartására is alkalmas, emellett a rendezvényhelyszín saját cateringszolgálattal rendelkezik magyaros és nemzetközi ételek közül egyaránt válogathat, aki itt szervezi az esküvőjét. Nem csoda, hogy a fiataloknak és a vendégeinek valóban minden igényét kielégítette.

Azt már a Blikk szúrta ki, hogy egy nappal a szombati nagy esemény előtt ráadásul már Dylan rokonsága és a magyar barátok egy része is posztolt medencézős, bulizós fotókat, szombaton pedig kicsit több mint 100 vendég előtt fogadtak végül örök hűséget egymásnak a fiatalok.

A 29 éves Barbara öt éve alkot párt szerelmével, a lánykérésé még 2022 szeptemberében megtörtént, és egy éven belül az esküvőt is megtartották. Barbara és Dylan 2017-ben egy eseményen találkoztak először. A modell volt az, aki megtette az első lépést, bekövette a színészt az Instagramon, aki nem sokkal később vette is a bátorságot, és írt neki. Hat hónapig mégsem érkezett válasz. Ezt követően is csak a közösségi oldalon beszélgettek egymással, és további három hónap telt el így. Ezt követően azonban már felgyorsultak az események. Barbara egészen Kínáig repült, hogy az ott forgató Dylant meglátogassa, de hivatalosan csak 2018 nyarán jöttek össze. 2019 januárjában összeköltöztek New Yorkban, és azt követően szerelmük egyre erősebbé vált.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!