Napi friss

Dárdai Blanka: „Nyilván a szerelem az, ami most foglalkoztat”

A fiatal énekesnő arról is őszintén mesélt, hogy pszichológushoz jár.

Dárdai Blanka minden bizonnyal lezárta életének L. L. Juniorral közös fejezetét. Legalábbis néhány napja minden jel arra mutat, hogy a két zenész szakított egymással, ám mivel ez korábban is többször megtörtént közöttük, végül mégis mindig kibékültek, az is könnyen elképzelhető, hogy a sors tartogat még közös meglepetéseket kettejüknek.

Az azonban biztos, hogy Blanka most minden erejével azon van, hogy feldolgozza az elmúlt hónapok történéseit. Jövő héten lovasterápián vesz majd részt egy barátnője ösztönzésére, és pszichológushoz is jár. „Nagyon rossz érzés, hogy ez tabuként van kezelve, és azt hisszük, akkor megyünk pszichológushoz, ha valami gond van. Pedig nagyon jó olyan emberrel beszélgetni, aki nem feltétlenül hozzátartozó, hanem idegen ember. Nekem ezzel a hölggyel, akihez járok ez lesz az ötödik alkalmam, de korábban máshoz is jártam, sőt gyerekkoromtól folyamatosan” – árulta el az énekesnő az RTL Reggeli című műsorában.

Az idei nyár sok szempontból más számára, mint a tavalyi. És ez a koncertek számában is jelentkezik. Jóval kevesebbet hívják, mint tavaly. „Inkább akusztikus és nagyobb koncertjeim vannak, amíg tavaly sok kicsi volt. Azt lehet mérlegelni, miért van így, és jó-e ez így, de egy biztos: ha színpadon vagyok az mindig nagyon jó érzés. Ebben az évben iszonyat sokat írtam, lehet ennyit még soha azelőtt. És most szépen húzogatom elő a fiókból, amit tudatosan nem adtam ki eddig, azért, mert olyan mély témákat feszegetem, hogy nem is akartam megmutatni senkinek, sőt, még magamnak is okozok vele meglepetéseket. Nyilván a szerelem az, ami most foglalkoztat. Tavaly az elmúlás volt, évekig görcsösen féltem a haláltól, az megszűnt, fel tudtam dolgozni. Most pedig a szerelemről írok és nem a múltból, hanem a jelenből merítek. Így gyakorlom az önreflexiót is.”

Kiemelt kép: RTL/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!