Napi friss

Lebuktak: Tóth Veráék augusztusra tervezik titkos esküvőjüket?

Az énekesnő sejtelmesen nyilatkozott.

Két és fél évvel a romantikus lánykérés után idén végre egybekelhet Tóth Vera és Pauli Zoltán. A jegyeseknek tavaly a világjárvány húzta keresztbe az esküvővel kapcsolatos terveiket, most azonban, úgy tűnik, egy karnyújtásnyira vannak a nagy naptól, amiről Vera sejtelmesen nyilatkozott.

Az énekesnő elárulta, vőlegényével egész évre be vannak táblázva, robotüzemmódra kapcsoltak, hogy behozzák a pandémia okozta anyagi kiesésüket. „Augusztusban azért kiveszünk három nap pihenőt. Én a szórakoztatóiparban dolgozom, ő pedig a vendéglátásban, nagyon hasonló az időbeosztásunk. Megértéssel vagyunk egymás iránt, és igyekszünk a lehetőségekhez mérten a legtöbb időt együtt eltölteni. Ezenkívül minden héten kijelölünk egy fix napot, amikor együtt vagyunk, csak ketten. Nem kell feltétlenül puccos programra menni, az is jó, ha csak bámuljuk a tévét, de együtt legyünk, érezzük egymás közelségét. Ezt minden párnál kötelezővé tenném!” – mondta a Borsnak az énekesnő.

És hogy mivel töltik az augusztusi szabadságukat Veráék? Könnyen lehet, hogy a titkos esküvőjükre szentelik a három nap pihenőjüket. „Nem házasodtunk még össze. Azt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, hogy idén nem történik-e meg” – fogalmazott sokat sejtetően a menyasszony.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!