Napi friss

Súlyos titok szakíthatja szét a hegyi doktor családját

Hans Sigl 2008 óta formálja meg a sármos orvost.

Visszatér a magyar nézők egyik nagy kedvence, A hegyi doktor – Újra rendel, ami július 17-től vadonatúj, premierepizódokkal érkezik a TV2 hétköznap esti főműsoridős sávjába. A gyönyörű tájakon játszódó sorozatban dr. Martin Gruber szakmai és magánéletének fordulatos történéseit láthatják a nézők. A széria olyan nagy népszerűségnek örvend Németországban és számos más országban, köztük Magyarországon is, hogy a mostani már a 16. évad, és jó hír, hogy készül a 17. is! A főszereplő dr. Martin Grubert 2008 óta alakító Hans Sigl a sorozatnak köszönhetően világszerte nagyon népszerű, és a rajongók évről évre izgatottan várják sorozatbeli karaktere életének alakulását. A 15. évad nehézségekkel övezve végződött a doktor számára, hiszen Franziska New Yorkba utazott a fiukkal, magával vitte Martin szívének egy darabját is. De nem ő volt az egyetlen, akinek meg kellett birkóznia a veszteséggel: menyasszonya, Anne, aki a kicsiről gondoskodott, láthatóan belefeledkezett az anyaszerepbe, és nem tudott túllépni azon, hogy Martinnak Franziskától született gyermeke. Dr. Gruber könnyek között olvasta el Anne búcsúlevelét. Ha ez nem lenne elég, lánya, Lilli is felmondott a családi gazdaságban, mert a barátja vállalkozásában akart dolgozni.

Az évad fináléját követően két színésznő is bejelentette távozását, az Anne-t alakító Ines Lutz, valamint a Franziskát megformáló Simone Hanselmann is kiszállt a sorozatból, így az új fejezetben nincs remény Martin Gruber szerelmi életének happy endjére sem Anne, sem Franziska esetében. Az új évad tehát bőven tartogat meglepetéseket és izgalmakat.

Dr. Martin Gruber visszavonulós időszakot él, visszatér a Gruberhofra, ahol a családja örömmel fogadja. Új szereplők is érkeznek, Caro és Roland Pflüger, akik Hans Gruber elhunyt feleségének testvére és apja. Caro magabiztos, ugyanakkor sebezhető nőt testesít meg, akinek hatalmas az igazságérzete, és emiatt konfliktusba kerül mind apjával, mind Martin Gruberrel. Az após pedig olyan férfi, aki levetette korábbi évek keményszívűségét, és aggódik unokájáért, de rendkívül ambiciózus, ami a saját birtokait illeti. Martin eleinte egyetért testvérével, Hansszal abban, hogy apósa, Rolf Pflüger ne szálljon be a nehézségekkel küzdő vállalkozásba. Az sem tetszik a doktornak, hogy lánya, Lilli feltűnő érdeklődést mutat Pflüger lánya, Caro iránt. Caro Hans egykori feleségének, Sonjának a húga. Nem sokkal a halála előtt Sonja azt mondta dr. Roman Melchingernek, akinek a rendelőjét Martin átvette, hogy a lánya, Lilli Martin lánya. Martin nem teheti meg, hogy ne vallja be a bátyjának, nemcsak rövid kalandja volt Sonjával, hanem hónapokig tartó szenvedélyes viszonya. A vallomásnak olyan következményei vannak, amelyek messze túlmutatnak a két testvér kapcsolatán, és az is megtörténhet, hogy az egész Gruber családot szétszakítja…

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárséf különszáma!

Még kapható a Story téli különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!